Haberler

Şenol Güneş'ten genç futbolculara öğüt

Altınordu Futbol Akademisini ziyaret eden A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, gençlerle bir araya gelirken, onlara önemli tavsiyelerde de bulundu.

Altınordu Futbol Akademisini ziyaret eden A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, gençlerle bir araya gelirken, onlara önemli tavsiyelerde de bulundu.

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, Altınordu Futbol Akademisi'ni (ALFA) ziyaret etti. Torbalı'daki Metin Oktay Yerleşkesinde gerçekleşen ziyarette Güneş'i ALFA'da eğitim gören çocuklar karşıladı. Her çocuğun elini tek tek sıkan ve tanışan Güneş, daha sonra Elit U19 Liginde Altınordu ile Bursaspor arasında oynanan ve 3-3 biten karşılaşmayı, Altınordu FK Başkanı Seyit Mehmet Özkan, CEO Barış Orhunbilge, yönetim kurulu ve Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu ile birlikte izledi. Güneş'e A Milli Takım Yardımcı Antrenörü Bayram Bektaş ile Milli Takımlar Müdürü Hüseyin Coşkun da eşlik etti.

Karşılaşmanın bitiş düdüğünden sonra her iki ekibi de soyunma odalarında ziyaret eden Güneş gençlere, "Ronaldo'yu ve Messi'yi örnek alın ama onlar gibi olmaya çalışmayın. Kendiniz olun, özgür olun. Futbolu, ruhunuza uygun karakterle oynarsanız başarılı olursunuz. Kaybederken bile kazanmayı öğrenin. Sizler çok şanslı nesilsiniz. Biz, malzemesi ve tesisi olmayan bir kuşaktık. Sizler her şeye sahipsiniz, bu noktada önemli olan üzerine ne koyacağınız" dedi.

Güneş, tesisteki 'Ayaktakiler-Oturanlar Fotoğraf Sergisi'ni de gezdi. Futbolculuk dönemine ait fotoğrafları görünce duygulu anlar yaşadı.

Altınordu FK Başkanı Seyit Mehmet Özkan, Milli Takım Teknik Direktörü Güneş'e ziyareti için teşekkür etti ve kendisine 2002 Dünya Kupası'nın sembol fotoğraflarından biri haline gelen enstantanenin özel yapılmış karikatürünü hediye etti. Güneş'in Türk futbolunun sembol isimlerinden biri olduğunu belirten Özkan, "ALFA'da eğitim gören birçok gencimiz kendisini örnek alıyor. Ziyaret ile bu gençleri gelecek için heyecanlandırdı, cesaretlendirdi" dedi. Güneş de Özkan'a Türk gençleri adına teşekkür ederek imzalı milli takım forması hediye etti.

(Ali Gözeten/İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Şenol Güneş Altınordu Haberler

Bakmadan Geçme

Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title