Haberler

Şenkaya'da Kurtuluş Coşkusu

Şenkaya'da kurtuluş coşkusuERZURUM - Şenkaya'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 99 uncu yıl dönümü törenlerle kutlandı.

Şenkaya'da kurtuluş coşkusu

ERZURUM - Şenkaya'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 99 uncu yıl dönümü törenlerle kutlandı.

Tören sabah Cumhuriyet Meydanında Atatürk Büstüne çelenk sunulması ile başlanıldı. Çelenk törenin ardından Belediye Başkanlığında Şenkaya Kaymakamı Ömer Dereci, Belediye Başkanı Görbil Özcan ve Cumhuriyet Başsavcısı Deniz Kıyağan tebrikleri kabul etti.

Tebriklerinin kabulünün ardında cumhuriyet meydanında tören devam etti. Törende temsili göç tablosu canlandırıldı. Akabinde saygı duruşunda duruldu ve istiklal marşı okundu. Şenkaya Kaymakamı Ömer Dereci ve Belediye Başkanı Görbil Özcan halkın kurtuluş bayramını kutladı.

Günün anlam ve önemini belirtir konuşmasını Şenkaya Belediye Başkanı Görbil Özcan yaptı.

Cumhurbaşkanı, TBMM Başkanı, Başbakan, AK Parti Bursa Milletvekili Efkan Ala ve Erzurum Milletvekillleri, gönderdikleri telgraflarla Şenkaya'lıların kurtuluş bayramını kutladı.

AK Parti Erzurum Milletvekili Orhan Deligöz ve Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mevlüt Doğan, birer konuşma yaparak halkın kurtuluş bayramını kutladı.

Kutlama töreni, öğrencilerin okuduğu şiirler ve öğrencilerin seslendirdiği türkülerle renkli anlara sahne olurken, 'Şenkaya'nın Kurtuluşu' konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesiyle tören sona erdi.

Kutlama törenine AK Parti Erzurum Milletvekili Orhan Deligöz, Şenkaya Kaymakamı Ömer Dereci, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mevlüt Doğan, Şenkaya Belediye Başkanı Görbil Özcan, Cumhuriyet Savcısı Deniz Kıyağan, kurum amirleri, davetliler, öğrenciler ve halk katıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Görbil Özcan AK Parti Erzurum Şenkaya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title