Haberler

Sen Sağ Ben Selamet konusu nedir? Sen Sağ Ben Selamet filmi oyuncuları kimlerdir? Sen Sağ Ben Selamet filmi nerede çekildi?

Güncelleme:

Vizyonda olduğu süre boyunca izleyiciden yoğun ilgi gören film, yönetmeni, oyuncu kadrosu ve konusu ile dikkatleriçekmeyi başardı.

SEN SAĞ BEN SELAMET FİLMİ OYUNCULARI KİMLER?

Filmin oyuncu kadrosunda; Ufuk Özkan, Burçin Bildik, Tuvana Türkay, Lale Başar,Ayçin İnci, Hakan Karahan, Hasan Küçükçetin, Murat Kocacık, Müge Uzel, Gamze Aydoğdu, Emrah Özdilek ve Savaş Alp Başar gibi isimler yer almaktadır.

Sen Sağ Ben Selamet konusu nedir? Sen Sağ Ben Selamet filmi oyuncuları kimlerdir? Sen Sağ Ben Selamet filmi nerede çekildi?

SEN SAĞ BEN SELAMET FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Film,muhteşem doğal güzellikleri ekrana yansıtanfarklı yerlerde çekildi. Bu yerler; Köyceğiz, Dalaman Kanyon ve Antalya Patara'dır.

Sen Sağ Ben Selamet konusu nedir? Sen Sağ Ben Selamet filmi oyuncuları kimlerdir? Sen Sağ Ben Selamet filmi nerede çekildi?

SEN SAĞ BEN SELAMET FİLMİ KONUSU NEDİR?

Üç kaçağın yolu sık sık kesişiyor. Cezaevinden tahliyesine iki gün kalan Selamet ile müebbet cezası olan koğuş arkadaşı Sansar, aynı yolun yolcularıdır. Sansar'ı, Sivas Kapalı Cezaevi'ne götürecek nakil aracı, Selamet'i de memleketine bırakacak. Bu yolun karşı yönden gelen bir başka yolcusu daha vardır; Goril Behlül. Araçlarının çarpışmasından sonra başlarından macera dolu komik olaylar geçecek.

Üç kaçağın yollarının kesişmesini bu hikayede izleyeceğiz. Cezaevinden tahliyesine iki gün kalan Selamet ile müebbet cezası olan koğuş arkadaşı Sansar, aynı yolun yolcularıdır. Sansar'ı, Sivas Kapalı Cezaevi'ne götürecek nakil aracı, Selamet'i de memleketine bırakacak. Bu yolun karşı yönden gelen bir başka yolcusu daha vardır; Goril Behlül. Araçlarının çarpışmasından sonra başlarından macera dolu komik olaylar geçecek. İzleyicinin severek izleyeceğiniz bu filmi televizyon ekranlarından takip edebilirsiniz.

Sen Sağ Ben Selamet konusu nedir? Sen Sağ Ben Selamet filmi oyuncuları kimlerdir? Sen Sağ Ben Selamet filmi nerede çekildi?

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Tuvana Türkay Burçin Bildik Ufuk Özkan Haberler

Bakmadan Geçme

Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title