Haberler

Sen Anlat Karadeniz 57. yeni bölüm fragmanı ve 56. son bölüm izle!

Güncelleme:

Sen Anlat Karadeniz 56. son bölümü dün akşam ekrana geldi. Hazan'ın kaçırıldığı, Tahir ile Ferhat'ın onu bulmak için büyük uğraş verdiği, Mustafa ile Asiye'nin kıskançlık nedeniyle boşanmanın eşiğine geldiği son bölüm heyecanla izlendi. İşte Sen Anlat Karadeniz 57. yeni bölüm fragmanı ve son bölüm tamamı...

Atv'nin sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz 56. son bölümü dün akşam izleyici ile buluştu. Son bölümden hemen sonra Sen Anlat Karadeniz 57. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Son bölümde Hazan'ı kaçıran Tarık'ın peşine düşen Ferhat ile Tahir, ölümcül bir tuzağa düşerler. Mustafa ise Asiye'yi kıskanıp sinirle söylediği sözün pişmanlığını yaşamaktadır. Sen Anlat Karadeniz son bölüm tamamını aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Tarık, Hazan'ı kaçırır. Tahir ve Ferhat, Hazan'ı kurtarmak için peşlerine düşerler. Hazan'ı bulduklarında ise büyük bir tuzağın içine düştüklerini fark ederler.

Sen Anlat Karadeniz 57. yeni bölüm fragmanı ve 56. son bölüm izle!

MUSTAFA İLE ASİYE BOŞANIYOR MU?

Asiye'yi eski bir tanıdığıyla gören Mustafa kıskançlık krizlerine girer.Kavga büyür ve Mustafa Asiye'ye "boş ol" der.Asiye, Eren'i de alıp Osman Baba'ya gider. Mustafa "Boş ol" demenin sonuçlarına katlanmak zorunda kalacaktır.

Sen Anlat Karadeniz 57. yeni bölüm fragmanı ve 56. son bölüm izle!

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Atv Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title