Haberler

Selçuk Esnaf Odası Seçimlerine Yeni Bir Heyecan Daha

Şubat ayında yapılması planlanan Selçuk Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimlerine yeni bir heyecan daha katıldı.

Şubat ayında yapılması planlanan Selçuk Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimlerine yeni bir heyecan daha katıldı. Yapılacak oda seçimleri kapsamında mevcut Başkan Hayri Güller, kısa bir süre önce Başkan Yardımcılığı görevinden alınan ve daha sonra da yönetim kurulu üyeliğinden istifa eden Vedat Karaman'dan sonra Selçuk'un tanınmış esnaflarından Demirci İsmail Bağcı da adaylığını açıkladı.

Selçuk esnafının sorunlarını yakından takip ettiğini, bu anlamda çözüm önerileriyle aday olduğunu ifade eden Selçuk Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı İsmail Bağcı, "Oda üyesi olan esnaf ve sanatkarlarımıza şeffaf, dürüst ve paylaşımcı bir yönetim sözü veriyoruz. Amacımız üyelerimizin ekonomik, sosyal ve kültürel gelişmişlik kazanmalarına öncülük etmektir" dedi.

Selçuk- Efes Sanayi sitesinin tanınmış esnaflarından demir doğrama işi ile uğraşan İsmail Bağcı yaptığı adaylık açıklamasında şunları kaydetti: "Önümüzdeki dönem için 2014 Şubat ayında yapılacak seçimde Odamız Yönetim Kurulu Başkanlığı'na ekibimle birlikte adayım. Odamız üyelerinin arasında uzun yıllar bulunmakta ve esnafımızı tanımaktayım. Tabii ki; bir Selçuk esnafı olarak, vakıf olduğum birikimlerimle, esnafımızın bilinen ve çözülemeyen sıkıntılarının çözümlerini de bilmekteyim. Bunların çözümü için ekibimle aday oldum. Uzun yıllardır bu görevi yürüten Esnaf Odası Başkanı ve yönetimi heyecanını bitirmiş, bir şey üretme kabiliyeti kalmamıştır. Böyle bir yönetim artık miadını doldurmuştur. Esnafımız bu olumsuzlukları hiçbir zaman hak etmemiştir. Bizler bundan dolayı yönetime talip olduk. Göreve geldiğimiz takdirde esnafımızın sıkıntılarını dert edinip onların sıkıntısını, acısını aynı oranda yaşayacağız. Esnafımızın yanında olan, yönetim ve bir başkan adayı olarak esnafımızdan aldığımız bu güçle bu göreve hazır olduğumuzu bir kez daha hatırlatmak istiyorum"

Selçuk'ta bugüne kadar yapılmayanları yapmak için yola çıktıklarını söyleyen İsmail Bağcı, "Esnaf ve Sanatkarımız bu ilçenin kalbidir. İlçemizde faaliyet gösteren sivil toplum örgütleri ile bir araya gelmek suretiyle, ilçemiz esnafının sorunlarını üst makamlara taşımak için göreve talip olduk. Seçim çalışmaları kapsamında güzel ilçemizin güzel esnafları ile bir araya geliyoruz. Bir ilçenin gelişmişliği o ilçede hizmet veren esnafın yaşam şartları ile orantılıdır. Esnafın yüzü güldüğü bir ilçede kalkınma ve huzur kendiliğinden gelir. Ama bugün Selçuk'a baktığımızda esnaf yaşadığı sıkıntılardan dolayı başı önde, suratı asık durumdadır. Tek tek esnafın sıkıntılarını dinliyoruz. Allah bu görevi bize nasip ederse, göreve geldiğimiz andan itibaren uzman kadromuzla esnafımızın yüzünün gülmesi ve bu gülümsemenin ilçemize kalkınma olarak yansıması için tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Artık tek çare Selçuklu esnaf ve sanatkarımızın bu teveccühü bizlere vererek, işi ehline emanet etmesi kaldı. Bizim; güzel ilçemize ve hemşerilerimize güvenimiz tamdır. Bütün sivil toplum örgütleri ile gücümüzü ve yeteneklerimizi birleştirerek çok daha farklı bir Selçuk Esnaf Odası için yola çıktık ve bu hayırlı yolda bu ilçenin suyunu içen, ekmeğini yiyen tüm hemşerilerimizle birlikte el ele verip yeni ve modern bir Selçuk için bütün gücümüzü seferber etmek boynumuzun borcu olacaktır" dedi.

KOLTUK BAĞIMLISI DEĞİL, HİZMET BAĞIMLISI OLACAĞIZ

Hoşgörü, samimiyet ve güler yüz anlayışıyla yöre esnaf ve sanatkarına hizmet edeceklerini dile getiren İsmail Bağcı, "Koltuk bağımlısı değil, hizmet bağımlısı olmak için varım. Güçlü bir oda, ancak güçlü esnaf ve sanatkarıyla olur. Göreve seçilirsek eğer 'O bizim işimiz değil, bugün olmaz yarın gel' şeklinde bir yaklaşımımız olmayacaktır" şeklinde konuştu.

ÜYELERİMİZ 7/24 TELEFONLA BİZLERE ULAŞABİLECEKLER

Selçuklu esnaf ve sanatkarların her zaman yanlarında olacağına vurgu yapan Başkan Adayı İsmail Bağcı açıklamasında son olarak şunları kaydetti: "Esnaf ve sanatkarlarımızın maliye, banka, KOSGEB, Girişimcilik kursları, BAĞKUR, SGK vb. konularda olan sıkıntıları hususunda 7/24 telefonla ulaşabilecekleri gibi her zaman yanlarında olacağız. Selçuk Esnaf ve Sanatkarlar Odamızın Olağan Genel Kurulu şimdiden Selçuk'a ve üyelerine hayırlı olması temennisiyle her zaman maddi ve manevi olarak Oda'sının yanında olan fedakar esnaf ve sanatkarlarımızın Şubat ayında yapılacak olan Olağan Genel Kurul Toplantısına iştirak ederek odalarının sahibi olduklarını bir kez daha göstermelerini bekliyoruz" - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Vedat Karaman İsmail Bağcı Selçuklu Efes Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title