Haberler

Selahattin Demirtaş'tan Bahçeli'yi kızdıracak paylaşım: Türkiye bu fedakarlığı asla unutmayacak

Güncelleme:

2016 yılından bu yana Edirne F Tipi Kapalı Cezaevi'nde tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, kişisel Twitter hesabından MHP lideri Devlet Bahçeli'yi kızdıracak bir paylaşım yaptı.

"MHP, AK PARTİ'Yİ ADIM ADIM BİTİRİYOR"

Demirtaş'ın söz konusu paylaşımında şu ifadeler yer aldı: "Sanırım MHP, son derece akıllıca bir muhalefet taktiğiyle AK Parti'yi adım adım bitiriyor. Bu arada kendileri de bitiyor ama olsun, Türkiye bu fedakarlığı asla (yani bir ay falan) unutmayacak."

Selahattin Demirtaş'tan Bahçeli'yi kızdıracak paylaşım: Türkiye bu fedakarlığı asla unutmayacak

ERKEN SEÇİM ÇAĞRISI YAPMIŞTI

Sık sık avukatları aracılığıyla mesaj yayınlayan Selahattin Demirtaş, son olarak da erken seçim çağrısı yapmıştı. Bir televizyon programına mesaj gönderen Demirtaş, "Halkın olup biteni anlamadığını zannedip halkı küçümseyenler siyaset sahnesinden silinip gidecekler. Hele ki bir halk, aydınlık yarınları için el ele vermeyi başarmışsa o halkı kimse durduramaz. Zam var, zulüm var ama umut da var, çözüm de var. Hemen seçim derhal seçim" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Selahattin Demirtaş Haberler

Bakmadan Geçme

Jasmine bebek toplatılıyor mu, Jasmine bebek nedir? 29 Mart Cuma Hutbesi yayınlandı! 29 Mart Cuma Hutbesi tam metni! Diyanet 29 Mart Cuma Hutbesi! Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (5)

Yusuf Kırcan:

Asıl Sizler bitiyorsunuz PKKlı Demirtaş. SİHAlar size kaçacak delik bırakmıyor. Son bağırmalarınız...

402
131
yanıtYanıtla
kagan soylu:

Yüzde 51 49=100 300=400 400-349= yüzde 51 Her zaman Bahçeli matematiği kazanır unutma Demirtaş....

132
161
yanıtYanıtla
Kuman:

Ne AKP lilerin Ne de MHP lilerin senin söylediklerine ciddiyetle bakmayacağı kesin! Sen mı kaldın AKP lilere mesaj vererek algı yaratacak tek kişi! Sen önce kendi sonundan kork!

122
86
yanıtYanıtla
Tarkan Özdemir:

Bu nasıl mahkumiyetlik anlamış değilim. Bu ayrıcalığı kim veriyor buna. Zırt pırt açıklama yapabiliyor. Normal mahkumlara verilmeyen hak bu haine nasıl veriliyor. Devletin yetkili kurumları buna çözüm bulsun.

18
30
yanıtYanıtla
Sevda Gül :

Bu nasil hapis, bu nasil ceza???? Birde hapisde rahat yokmus diyorlar: Internet, Kütübgane, saz caz ve çay bedavaaas :((((

13
26
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title