Haberler

Şeker Toplamaya Giden 3 Çocuktan Haber Yok

Güncelleme:

Kayseri'nin Talas İlçesi'nde Bayramın İkinci Günü Olan Geçen Pazartesi Sabahı Şeker Topmaya Çıkan ve Bir Daha Haber Alınamayan 2'si Kardeş 3 Çocuğu Arama Çalışmaları Sürüyor. Aileler ve Yakınları ile Polis Ekipleri, Çocukları Aramayı Sürdürürken, Gelen Tüm İhbarlar Titizlikle Değerlendiriliyor.

Kayseri'nin Talas İlçesi'nde bayramın ikinci günü olan geçen pazartesi sabahı şeker topmaya çıkan ve bir daha haber alınamayan 2'si kardeş 3 çocuğu arama çalışmaları sürüyor. Aileler ve yakınları ile polis ekipleri, çocukları aramayı sürdürürken, gelen tüm ihbarlar titizlikle değerlendiriliyor.

Talas İlçesi Yenidoğan Mahallesi Hunat Sokağı'nda, bayramın 2'nci günü şeker toplamaya çıkan 2'si kardeş 3 çocuk, esrarengiz bir şekilde ortadan kayboldu. 8 yaşındaki Ahmet Tuna Tekin ve kardeşi 7 yaşındaki Dilruba Tekin ve komşularının kızı 10 yaşındaki Türkan Ay, birlikte bayram şekeri toplamak için çıktıkları evlerine bir daha dönmedi.

Çocuklarını en son pazartesi günü akşam saatlerinde gördüğünü ifade eden kaybolan çocuklardan Ahmet ve Dilruba kardeşlerin annesi Leyla Tekin, bayramlarının acıya dönüştüğünü belirtti. Çocuklarını bulmak için bakmadık yer bırakmadıklarını dile getiren gözü yaşlı anne Leyla Tekin, yetkililerden biran önce çocuklarını bulmalarını istedi.

Ailenin büyük çocuğu Ömer Tekin de bayram şekeri toplamak için çıkan kardeşlerini çevreden de görenlerin olmadığını söyledi. Bayram sevinçleri yarıda kesilen Ay Ailesi de tıpkı Tekin Ailesi gibi polisten gelecek müjdeli haberi bekliyor.

Çocukların aileleri ve polis, Talas İlçesi, Ali Dağı ve kent genelinde gölet, kuyu, mağara, asansör boşlukları, inşaat alanları ve ıssız bölgeler başta olmak tüm parkları tek tek arıyor. Ahmet ve Dilruba kardeşlerin annesi Leyla Tekin, bayramlarının acıya dönüştüğünü belirtti. Çocuklarını bulmak için bakmadık yer bırakmadıklarını dile getiren gözü yaşlı anne, yetkililerden biran önce çocuklarını bulmalarını istedi. Çocukları şeker toplarken de gören olmadığını söyleyen Türkan'ın annesi Özlem Ay ise “Kızım 10 yaşında. Kaybolacak bir çocuk değil. Aklımıza kötü şeyler geliyor. Endişe içindeyiz” diyerek ağladı.

Melikgazi Belediyesi'nde temizlik şirketinde çalışan baba İbrahim Ay ile işçi emeklisi baba Hamza Tekin de çocuklarının bulunmasını istedi. Polis, çocukları aramayı sürdürüyor.

Öte yandan, Uğurevler Mahallesi’nde 11 yaşındaki Fatih Elbistan'ın da kaybolduğu iddiasıyla ailesinin polise başvurduğu öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128112 25 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI NİSAN 2024: Faiz kararı CANLI YAYIN! MB faiz oranı yüzde kaç oldu? Konyaspor Başkanı Fenerbahçe ile ilgili ne söyledi? Fenerbahçelileri kızdıracak sözler! DİLAN POLAT ÇIKTI MI? Dilan Polat, tahliye edildi mi? Dilan Polat aylık kazancı ne? SON DAKİKA: Merkez Bankası faiz kararı ne oldu? MB Faiz oranı açıklandı mı? Merkez Bankası faizi sabit tutarsa altın ne olur? Faiz sabit kalırsa altın düşer mi, yükselir mi? SON DAKİKA: PPK kararı ne? PPK kararı ne oldu? Merkez Bankası faiz kararı sonrası açıklama geldi mi? FAİZ SABİT KALIRSA DOLAR NE OLUR? Merkez Bankası Nisan ayı faizi sabit tuttu; Peki dolar ne olacak? Faiz sabit kalırsa ne olur? MB Nisan ayı faizi sabit mi bıraktı? SON DAKİKA: Faiz artarsa altın ne olur? #129689 Merkez Bankası faiz kararı kuru etkiler mi? Altın ne olur? MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI AÇIKLANDI! Nisan ayı faiz oranı ne oldu? Faiz arttı mı? FAİZ KARARI AÇIKLANDI MI SON DAKİKA! TCMB faiz kararında son durum ne? Faiz kararı ne oldu? Reynmen Renklensin şarkı sözleri | Reynmen'in yeni şarkısı ne? Yeterince düşmanım var benim şarkısının adı ne? Merkez Bankası faizi ne zaman açıklayacak? Merkez Bankası faiz kararını saat kaçta açıklayacak? Green Card ne zaman açıklanacak? Green Card sonuçları ne zaman belli olacak? Green Card 2024 sonuçları nereden, nasıl öğrenilir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title