Haberler

Şehitleri tuvale resmedip, tabloları ailelerine hediye etti

Güncelleme:

KAHRAMANMARAŞ'ta ressam Kerem Yılmaz, 'Şehit Bayrağa Kan, Toprağa Can Verendir' projesiyle şehitleri yağlı boya çalışması ile resmetti ve tablolarını ailelerine hediye etti.

KAHRAMANMARAŞ'ta ressam Kerem Yılmaz, 'Şehit Bayrağa Kan, Toprağa Can Verendir' projesiyle şehitleri yağlı boya çalışması ile resmetti ve tablolarını ailelerine hediye etti.

Hatay'ın Erzin ilçesinde görev yapan ressam Kerim Yılmaz'ın geçici görevle geldiği Türkoğlu ilçesinin Beyoğlu Mahallesi'ndeki Şehit Abuzer Doğan Ortaokulu'nda 'Şehit Bayrağa Kan, Toprağa Can Verendir' projesi gerçekleştirildi. Proje ile Kerim Yılmaz; Şehit Piyade Er İsmail Orçan, Şehit Piyade Uzman Çavuş Abdullah Oğul, Şehit Uzman Jandarma Çavuş Mesut Kahraman Çam, Şehit Piyade Er Ramazan Orçan, Şehit Piyade Uzman Çavuş Ahmet Oğul, Şehit Piyade Uzman Çavuş Abuzer Doğan ile Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Adil Kozanoğlu'nun fotoğraflarını yağlı boya çalışması ile resmetti.

Sergilenen tablolar, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şubesi aracılığıyla şehit ailelerine hediye edildi.

'HER BİR ZERRESİNE DUASIZ DOKUNMADIM'

Sergide duygulu anların yaşandığını belirten Kerim Yılmaz, özellikle tablolardaki şehitlerin yakınlarının çok duygulandığını söyledi. Resimler nedeniyle şehit aileleriyle geçen bir diyaloğu da anlatan Yılmaz, "Elini öptüğüm şehit ana ve babalarının sözleri hala kulağımda. Tabloları görünce 'Bizim evlatlarımızın yüzünün her bir zerresini elinle mi işledin oğlum?' diye sorunca 'Evet anacığım, elimle işledim, dualarla çiçeklerin arasında. ve her bir zerresine besmelesiz dokunmadım anacığım' dedim. ve umduğumdan katbekat fazla olumlu ortam oluştu. Duygular capcanlıydı ve şehitlerimiz o gün inanın ki orada aramızda ve bizimleydiler" dedi.

?


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kahramanmaraş Kerem Yılmaz Ressam Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
title