Haberler

Şehit Polis Arda Can Son Yolculuğuna Uğurlandı (2)

Adana'da kullandığı motosikletin taksiyle çarpışması sonucu yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede yaşam mücadelesini kaybeden polis memuru Arda Can, son yolculuğuna uğurlandı.

Adana'da kullandığı motosikletin taksiyle çarpışması sonucu yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede yaşam mücadelesini kaybeden polis memuru Arda Can, son yolculuğuna uğurlandı.

Yaklaşık 5 aydır tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren polis memuru Arda Can (25) için Sabancı Merkez Camisi'nde tören düzenlendi.

Törene, şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra Vali Mahmut Demirtaş, İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız, Adana Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan ile askeri erkan ve polisler ile vatandaşlar katıldı.

Yıldız, törende yaptığı konuşmada, vatan uğruna ölen, bu uğurda can veren güvenlik kuvvetlerinin, peygamberlere komşu olduğunu söyledi.

Her daim görev uğruna üzüntülerini aşabilecek sabır ve metanete sahip olduklarını ifade eden Yıldız, "Kaza sonucu hayatını kaybeden şehidimize Allah'tan rahmet diliyorum. Şehidimizin ailesinin, yakınlarının, emniyet teşkilatımızın tüm mensuplarının başı sağ olsun." diye konuştu.

Öğretmenler Günü'nde eşini son yolculuğuna uğurladı

Şehit Samet Saraç Halk Eğitim Merkezinde görevli öğretmen Derya Can da Öğretmenler Günü'nde eşini son yolculuğuna uğurlamanın acısını yaşadı.

Zaman zaman gözyaşlarını tutamayan Can'ı, yakınları teselli etti.

Vali Demirtaş, şehidin babası Serdar Can'a başsağlığı ve sabır dileğinde bulundu.

İl Müftüsü Hasan Çınar'ın kıldırdığı cenaze namazının ardından, bir çocuk babası Can'ın cenazesi, defnedileceği Kozan ilçesi Merkez Mezarlığı Şehitliği'ne uğurlandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucuyla Mücadele Şube Müdürlüğünde görevli Arda Can, 9 Haziran'da göreve giderken Alparslan Türkeş-Mavi Bulvar Kavşağı'nda kullandığı motosikletin ticari taksiyle çarpışması sonucu yaralanmış, hastanede 5 ayı aşkın süredir verdiği yaşam mücadelesini kaybetmişti.

Kaynak: AA / Güncel

Mahmut Demirtaş Serdar Can Arda Can Politika Güncel Haberler

title