Haberler

Şehit Madenciler Anısına Yapılan Stat, 25 Yıl Önceki Kadroyu Buluşturdu

Zonguldak’ta şehit madenciler anısına yapılan ve madenci takımı olarak bilinen Karadonspor’un maçlarını oynayacağı stadın açılışı 25 yıl önceki efsane kadroyu bir araya getirdi.

Zonguldak'ta şehit madenciler anısına yapılan ve madenci takımı olarak bilinen Karadonspor'un maçlarını oynayacağı stadın açılışı 25 yıl önceki efsane kadroyu bir araya getirdi.

Zonguldak'ın köklü kulüplerinden Karadonspor'un maçlarını oynayacağı 'Karadon Sarı Saha Maden Şehitleri Stadı' törenle açıldı. Törenin ardından ise Karadonspor'un 2014-2015 sezon açılışı gerçekleştirildi. Stat ve sezon açılışına, Kilimli Kaymakamı Murat Kütük, AK Parti İl Başkanı Hamdi Uçar, İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Uğur Akdeniz, Kilimli Belediye Başkanı Ali Aslankılıç, Gelik Belediye Başkanı Burhan Sezgin, AK Parti Kilimli İlçe Başkanı Cavit Taşçı, Karadonspor'un eski futbolcuları, iş adamları ve vatandaşlar katıldı.

25 YIL ÖNCEKİ EFSANE KADRO BULUŞTU

Törenin en ilgi çeken kısmı ise Karadonspor'un 25 yıl önceki kadrosunun bir araya gelmesi oldu. Karadonspor'un A takımı ve genç takımı arasında yapılan gösteri maçının ardından, 25 yıl önceki efsane kadro ile şöhretler karması karşılaştı. 25 yıl önceki kadroda yer alan ancak maden kazasında hayatını kaybeden futbolcular da unutulmadı. Hayatını kaybedenlerin fotoğrafları saha kenarına asıldı.

Törene katılan protokole ve sahanın yapımında emeği geçenlere plaket verildi. Maçların ardından davetlilere yemek verildi. Yemekte Karadonspor'un efsane takımların fotoğrafları ve Karadonspor mazisinden eski fotoğraflar misafirlere izletildi. Karadonspor'un eski futbolcularından ve sahanın yapımında büyük emeği geçen Ali Kemal Ofluoğlu, yaptığı açıklamada, "Karadonspor'un 2014-2015 sezon açılışı için buradayız ama her şeyden önce daha büyük gayemiz vardı. 25 yıl önce aynı takımda top oynadığımız efsane Karadonspor'da ki arkadaşlarıma, İstanbul, Karabük ve şehir dışından geldikleri için teşekkür ediyorum" dedi.

Tören renkli görüntülerin ardından sona erdi. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hamdi Uçar Zonguldak Ak Parti Kilimli Politika Güncel Haberler

title