Haberler

Şehidin Babası ve Kardeşinin Göz Yaşartan Anı

Güncelleme:

Diyarbakır'da şehit olan Muzaffer Can Ersoy'un hem kardeşi hem meslektaşı olan Mustafa Ersoy'un, babası Paşa Ersoy ile kucaklaşması taziyeye gelenleri ağlattı.

Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin, Sur ilçesinde hendek kazan ve yol kesen PKK'lılara sabaha karşı düzenlediği operasyonda, teröristlerin roketli saldırısı sonucu Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nde görevli Mustafa Turanlı ve Muzaffer Can Ersoy şehit oldu.

Şehit olan Muzaffer Can Ersoy'un hem kardeşi hem meslektaşı olan Mustafa Ersoy'un, babası Paşa Ersoy ile kucaklaşması taziyeye gelenleri ağlattı.

VEKİLLER TAZİYEYE GELDİ

Şehit özel harekat polisi Muzaffer Can Ersoy'un Bünyan ilçesindeki baba evine ilk olarak AK Parti Kayseri milletvekilleri Kemal Tekden ve Havva Talay Çalış, ardından MHP Kayseri Milletvekili Süleyman Korkmaz taziye ziyaretine geldi.

"AĞABEYİNİ KAYBETTİK OĞLUM"

Yozgat'ta polis olan şehidin kardeşi Mustafa Ersoy da baba evine öğleden sonra geldi. Küçük oğlunun geldiğini gören baba Paşa Ersoy oturduğu yerden oğluna doğru koştu. Baba Ersoy, "Ağabeyini kaybettik oğlum" diyerek Mustafa Ersoy'a sarılıp ağladı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Ersoy Diyarbakır Kayseri Güncel Haberler

title