Haberler

Seda Sayan Zor Durumda Kaldı

Güncelleme:

Show TV'de başlayan Seda Sayan şov'da işler hiç de umulduğu gibi gitmedi. Ve programın yayınına son verildi.

PEKİ ŞİMDİ NE OLACAK?

Son gelen bilgilere göre…

Seda Sayan, yapımcısı Tolga ve Reyhan Tunaboylu ile yollarını ayırdı. Ve Seda Sayan, artık bu yapım şirketiyle çalışmayacağını da Tolga ve Reyhan Tunaboylu'ya da deklare ederek, yeni bir arayışa girdi. Çünkü Seda Sayan'ın Show TV ile sezon sonuna kadar anlaşması var. Ancak bu anlaşmaya, yani yeni yapmayı planladığı-istediği yarışma tarzı bir programa, aynı yapım şirketiyle devam etmek istemiyor.

Ve Sayan, şimdi başka yapımcılarla görüşüyor, sezon sonuna kadar Show TV ile anlaşmasının sürdüğünü vurgulayarak…Fakat madalyonun diğer yüzünde ise Tolga ve Reyhan Tunaboylu'nunyapım şirketi var.

SEZON SONUNA KADAR ANLAŞMASI VAR

Bu şirket de, Seda Sayan, Show TV ile anlaştıktan sonra, gidip ayrıca sezon sonuna kadar Show TV ile bir yapım sözleşmesi imzalamış. Yani bu şirket de Show TV'ye, "Bizim de sizinle sezon sonuna kadar anlaşmamız var, bizimle devam etmek durumundasınız" diyor!.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Seda Sayan Magazin Haberler

500

Yorumlar (10)

kanun yemez:

kanallardada görmek istemiyoruz

53
1
yanıtYanıtla
senem:

BASIT SIFATSIZ KULTURSUZ BU. REZILLIKTEN PARA KAZANAN INSANLARI KUCUK DUSUREN BU KADINI ISTEMIYORUZ DEFOLSUN REZIL. KADIRGALIYMIS KADIRGANIN YUZKARASI.

50
1
yanıtYanıtla
ayşe:

BENDE ARKADAŞLARA KATILIYORUM VE BU KADINI HANGİ EKRAN OLURSA OLSUN GÖRMEK İATEMİYORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

47
1
yanıtYanıtla
net:

Bİ gidermisin artık. . !

35
1
yanıtYanıtla
öfkeli:

mümkünse dünya üzerinden de silin şu kadını

26
0
yanıtYanıtla
Bıkkın vatandaş:

Cahil insanlar krallığında bir kraliçe daha cahilliğinin batağına saplandı. Darısı diğerlerine. Güzel insanlarımız daha iyilerine layık.

2
0
yanıtYanıtla
AA:

Türkiyenin gündemini gereksiz işgal eden biri

1
0
yanıtYanıtla
yorumcu:

seda sayan iyice alcaldi su son programlari cok berbat!

0
0
yanıtYanıtla
yaziklar olsunAdınız Yazın:

simdi su videodzki normalmi!

0
0
yanıtYanıtla
seyit yildiz:

bir ata sozu okuz oldu ortaklik bitti

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title