Haberler

Securitas Mobil Kamera ile hızlı çözüm

Güncelleme:

Securitas tarafından özel tasarlanan Mobil Kamera, farklı güvenlik ihtiyaçlarına hızlı cevap veriyor.

Securitas tarafından özel tasarlanan Mobil Kamera, farklı güvenlik ihtiyaçlarına hızlı cevap veriyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Securitas, is¸letmelerin değişen yapı ve uygulamalarına uyum sagˆlayabilmek için özel çözümler geliştiriyor.

Hızla devreye alınabilen Mobil Kamera da farklı güvenlik ihtiyaçlarına hızlı cevap verebilmek için Securitas tarafından özel tasarlandı.

Mobil Kamera, tesis içerisinde hızlı değişen ihtiyaçlar için üretilmiş tas¸ınabilir bir güvenlik sistemi. Kos¸ulların ve risklerin her gün değişebildiği maden, AVM, enerji sahaları veya s¸antiyeler gibi genis¸ alanların güvenlik kurgularında etkin olarak kullanılabiliyor. Hızlı aksiyon alınmasını sağlıyor.

Sistem, aynı zamanda Securitas Uzaktan İzleme merkezi ile de entegre çalışıyor. Önceden kurgulanmış güvenlik senaryolarına göre sisteme uyarı düştüğünde, Securitas Operatörleri uzaktan bağlanarak, olası durumlara müdahale ediyor.

Platform, ihtiyaca özel olarak da tasarlanabilecegˆi gibi genelde iki sabit ve bir hareketli kameradan oluşuyor. Özel römorku sayesinde bir araç arkasında çekilerek hizmet verilecek bölgeye getirilebilen Mobil Kamera, dakikalar içerisinde devreye alınabiliyor.

Üzerinde bulunan ses ve aydınlatma sistemleri ile ihlaller halinde gerekli uyarıyı yaparak etkin caydırma sagˆlarken, bataryaları sayesinde, elektrik bagˆlantısının kesildigˆi durumlarda bile saatlerce hizmet verebiliyor.

Kalabalık kontrolünde canlı izleme için ek olarak kullanılabilirken, olay sonrası görüntüleri geriye dönük olarak izleme imkanı da sunuyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Securitas Güvenlik Teknolojileri Koordinatörü Emre Erdal, Mobil Kamera'nın dinamik ve değişkenlik gösteren tesislerde önemli bir ihtiyaç olduğunu belirterek, "Sistem bize mobilite ve hız kazandırdı. Etkinliklerde ya da hizmet verdiğimiz sektörlerde güvenlik riski gördüğümüz projelere anında destek olabiliyor, riskleri minimize edebiliyoruz. Aynı zamanda iş ortaklarımız için dinamik bir güvenlik senaryosu da yaratmış oluyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Kos Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title