Haberler

Seçim Koordinasyon Merkez'inin Açılışında Arbede

Kavga eden gruplara polis müdahalesi Havsa ilçesinde, arbede çıkaran iki gruba polis biber gazıyla müdahale etti.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ-Kavga eden gruplara polis müdahalesi Havsa ilçesinde, arbede çıkaran iki gruba polis biber gazıyla müdahale etti.HDP Edirne birinci sıra milletvekili adayı Hülya Yer ve HDP Edirne ikinci sıra milletvekili adayı Hasan Şimşek, 100. Yıl İş Hanı'nda, HDP Havsa Seçim Koordinasyon Merkez'inin açılışını gerçekleştirdi.Yer ve Şimşek, açılışın ardından partilileriyle halay çekmek istediği sırada, çevrede toplanan bir grup ile sözlü tartışma yaşandı.Sözlü tartışmanın arbedeye dönüşmesi ve gruptan bazılarının seçim otobüsüne taş atması sonucu polis iki grubu dağıtmak için biber gazı kullandı.Arbede sırasında iki gruptan da olay çıkmaması için çaba harcayanların olduğu görüldü.Müdahalenin ardından gruplar dağıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Hasan Şimşek Hülya Yer Havsa Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

Ceylan krskinmobilWeb@haberler.com:

Tabi canım o dökülen şehit kanları bi tek size ait dimi kürt annelerinin evlatları şehit düşmüyo dimi zihniyet olarak cok gerisiniz acıyorum size zavalılar HDP

1
0
yanıtYanıtla
a.y22mobilWeb@haberler.com:

Iki grup derken Havsanin vatandaşları biz vatan hainlarine kucak acmayiz bu böyle biline

1
0
yanıtYanıtla
Oguz:

Secim burosunu ac bi de halay cek, Havsanin onlarca sehidi var ustlerinde tepinseydiniz bari.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title