Haberler

    Satış Fiyatı 45 TL Olan Oyun, Kısa Süreliğine Ücretsiz Oldu

    Psikolojik korku gerilim türünde bir oyun olan Lyssophobia, kısa bir süreliğine tamamen ücretsiz oldu.

    Oyun perakendecileri, ücretsiz oyun kampanyalarıyla oyunseverlerin ilgisini çekmeye çalışıyorlar. Neredeyse her gün ücretsiz bir oyun duyuruluyor. Bu seferki oyunumuz ise normal fiyatı 45 TL olan Lyssophobia isimli bir korku oyunu.

    Lyssophobia, Windows işletim sistemi üzerinden oynanabiliyor. Son dönemlerde popülerliği artan korku türünde bir oyun olan Lyssophobia'da psikolojik gerilimi en üst düzeyde yaşayacaksınız.

    Yüksek donanım gereksinimlerine gerek duymayan bu oyun, benzerlerine göre ufak da olsa bir avantaj sunuyor. Son yıllarda piyasaya sürülen oyunların genelde yüksek donanım özellikleri istemesi, oyunseverler için can sıkıcı olabilirken, bu tarz düşük işletim sistemiyle oynanabilen oyunların olması, oyunseverlerin alternatif oyun arayışlarını gidermesine yardımcı oluyor.

    Lyssophobia'ya ücretsiz olarak sahip olmak için yapmanız gerekenler:

    İlk olarak burada bulunan bağlantıyı kullanarak oyunun internet sayfasına erişmeniz gerekiyor.

    Bu sayfada oyunun konusuyla ilgili genel bilgilendirmeleri ve işletim sistemi gereksinimlerini bulabilirsiniz. Sayfanın üst ve alt kısımlarında bulunan "Download or claim" butonu, oyuna ücretsiz olarak sahip olmanızı sağlıyor.

    Karşımıza çıkan ekranda oyunu ücretsiz olarak edinebilmeniz için bir kısım ve geliştiricilere destek olabileceğiniz ikinci bir kısım daha bulunuyor. Burada "No thanks, just take me to the downloads" yazan kısma tıklayarak devam ediyorsunuz.

    Yönlendirildiğiniz sayfada hesap oluşturmanız istenecek. Bu sayfada "Create account to claim" yazan butona tıklıyoruz.

    Eğer daha önceden bir itch.io hesabı oluşturduysanız mevcut üyelik bilgilerinizle oturum açabilirsiniz. Ancak eğer böyle bir hesabınız yoksa GitHub üyeliğinizi kullanarak giriş yapabilir ya da manuel olarak sisteme üye olabilirsiniz.

    Üyelik oluşturduktan sonra mail adresi için doğrulama işlemi yapmanız gerekmiyor. Doğrudan itch.io sistemine girişiniz sağlanıyor ve sizi şöyle bir sayfa bekliyor.

    Bu sayfada oyunu ücretsiz olarak indirebilmeniz için iki farklı paket sunuluyor. Bu paketlerden ilki .exe, ikincisi ise .zip uzantılı. .exe uzantılı paket ufak bir kurulum işlemi gerektirirken .zip uzantılı paketi bilgisayarınızdaki herhangi bir klasör içerisinde genişleterek doğrudan oyunu oynamanıza imkan sunuyor.

    Bu işlemleri yaptıktan sonra oyunu oynamaya hazırsınız demektir. Başka bir ücretsiz oyun duyurusunda görüşmek üzere.

    Kaynak: WebTekno / Teknoloji

    Uluslararası Ticaret Merkezi Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title