Haberler

Saruhanlı'da Şehit Aileleri Yararına Trap Atışı Yarışması Düzenlenecek

Saruhanlı Belediyesi, sosyal ve kültürel faaliyetlerine bir yenisini daha ekleyerek, 29 Nisan 2018 tarihinde şehit aileleri ve gaziler yararınatrap atışı yarışması düzenleyecek.

Saruhanlı Belediyesi, sosyal ve kültürel faaliyetlerine bir yenisini daha ekleyerek, 29 Nisan 2018 tarihinde şehit aileleri ve gaziler yararına

trap atışı yarışması düzenleyecek.

Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Manisa Şubesi Başkanı Aziz Aydın ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı. Ziyarette, Saruhanlı Belediyesi tarafından şehit aileleri ve gaziler yararına Büyükbelen Mahallesindeki atış poligonunda düzenlenecek trap atışı yarışmasına ilişkin bir görüşme yapıldı. Başkan Yaralı, konuyla ilgili gazetecilere yaptığı açıklamada, düzenleyecekleri program ile önemli ve anlamlı bir etkinliğe daha imza atacaklarını belirterek şunları kaydetti: "29 Nisan Pazar günü, Büyükbelen mahallemizdeki atış poligonunda trap atışı yarışmaları gerçekleştireceğiz. Yarışmamıza Ege bölgemizin çeşitli il ve ilçelerinden atıcıları davet ettik. Bu konuda Saruhanlı Avcılar ve Atıcılık İhtisas Spor Kulübü ile Büyükbelen Avcı ve Atıcılar İhtisas Kulübü Derneği ile işbirliğinde halinde çalışıyoruz. Amatör, profesyonel ve süper olmak üzere 3 kategoride düzenleyeceğimiz yarışmada dereceye giren atıcılara çeşitli ödüller vereceğiz. Buradan elde edilecek geliri ise Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Manisa Şubesine bağışlayacağız. Bu kapsamda önemli ve anlamlı bir program olacak. Etkinliğimize tüm halkımızı davet ediyorum"

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Manisa Şubesi Başkanı Aziz Aydın ise şahsı ve vakfı adına Başkan Yaralı'ya teşekkür etti. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Saruhanlı Belediyesi Hüseyin Yaralı Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
title