Haberler

Saruhanlı'da 113 Kilometre Yol Ağı Asfaltlanacak

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Saruhanlı ilçesine bağlı Hacırahmanlı, Azimli, Gözlet, Taşdibi, Çakmaklı, Kepenekli ve Adiloba mahallelerini ziyaret ederek hem büyükşehir belediyesinin Saruhanlı mahallelerindeki çalışmalarını inceledi, hem de vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Saruhanlı ilçesine bağlı Hacırahmanlı, Azimli, Gözlet, Taşdibi, Çakmaklı, Kepenekli ve Adiloba mahallelerini ziyaret ederek hem büyükşehir belediyesinin Saruhanlı mahallelerindeki çalışmalarını inceledi, hem de vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi. Vatandaşların asfaltla ilgili yoğun taleplerinin bu yıl içinde yerine getirileceğini belirten Başkan Ergün, ilçede geçen yıldan kalan 75 ve bu yıl yapılacak 38 kilometre olmak üzere toplam 113 kilometrelik yol ağını asfaltlayacaklarını müjdeledi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, hafta sonu mesaisini Saruhanlı ilçesinde yaptı. Başkan Ergün'ün Saruhanlı ziyaretine Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, Genel Müdür Yardımcısı Erdal Nohutçu, Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler, Zabıta Daire Başkanı Aydoğan İra, Ulaşım Daire Başkanı Mümin Deniz, Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Hayri Okkalı, Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Hasan Eryılmaz, MASKİ Daire Başkanları Mustafa Parlak, Gürhan Koçi, Başkan Danışmanları Azmi Açıkdil, Yaşar Coşkun, Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri Süleyman Kahramanlar, Zeki Bilgin, MHP Saruhanlı İlçe Başkanı Mustafa Güvenç eşlik etti.

HACIRAHMANLI'YA ASFALT SÖZÜ

Başkan Ergün ve beraberindekiler ilk olarak ilçeye bağlı Hacırahmanlı Mahallesini ziyaret etti. Mahalle yolunda yapımı tamamlanan kilit parke taşı döşeme çalışmaları nedeniyle Başkan Ergün'e teşekkür eden mahalle sakinleri, Başkan ve ekibini mahalle kıraathanesinde ağırladı. Hacırahmanlı girişinden köprüye kadar olan kısmın asfaltlanması için Başkan Ergün'den talepte bulunan mahalle sakinlerine yanıt veren Başkan Ergün, adı geçen bölgenin asfalt programına alınması noktasında gerekli talimatı verdiğini söyledi.

GÖZLET VE AZİMLİ'DE BAŞKAN ERGÜN'E COŞKULU KARŞILAMA

Başkan Ergün ve beraberindekiler daha sonra Azimli ve Gözlet mahallerini de ziyaret etti. Mahalle sakinleri tarafından coşkuyla karşılanan Başkan Ergün, mahalle sakinlerinin taleplerini dinledi, sohbet etti. MASKİ Genel Müdürlüğü'nün 95 mahalle projesi 2'nci etabında Azimli Mahallesinin içme suyu ve kanalizasyon şebekesini yenileyeceğini müjdeleyen Başkan Ergün, bu çalışmanın akabinde Hacırahmanlı-Azimli-Gözlet hattındaki 5 kilometrelik yolun asfaltlanacağını söyledi. Gözlet Mahallesinde de büyük bir coşku içinde karşılanan Başkan Ergün'e Gözlet Camii'nin aydınlatma çalışmalarının tamamlanması nedeniyle mahalle sakinleri teşekkür etti.

BÜYÜKŞEHİR VE MASKİ SAHADA

Başkan Ergün ve ekibi, daha sonra sırasıyla Taşdibi, Çakmaklı, Kepenekli ve Adiloba mahallelerini de ziyaret ederek, çalışmaları incelediler. Mahalle sakinlerinin talepleri ve sorunlarını da dinleyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, her mahalleye eşit ve adil bir şekilde hizmet götürmenin gayreti içerisinde olduklarını söyledi. Mahallelerin Büyükşehir farkını yaşayacaklarını ifade eden Başkan Ergün, gerek Manisa Büyükşehir Belediyesi, gerek MASKİ Genel Müdürlüğü olarak tüm ekiplerin sahada olduğunu vurguladı. Adiloba Mahallesinde MASKİ Genel Müdürlüğü'nce yürütülen çalışmaları da inceleyen Başkan Ergün, MASKİ'nin çalışmalarını tamamlamasının ardından hızla asfalt ve parke taşı döşeme çalışmalarının başlatılacağını dile getirdi.

ÇOCUKLAR DA UNUTULMADI

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün Saruhanlı ziyareti, çocukların da yüzünü ayrıca güldürdü. Gittiği her mahallede çocuklara top ve kırtasiye malzemesi hediye eden Başkan Ergün, hem çocukları, hem de ailelerini sevindirdi. Çocukların geleceğin teminatı olduklarını vurgulayan Başkan Ergün, onların mutluluğu ve geleceğe güvenle bakabilmeleri için çalıştıklarını ifade etti. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hacırahmanlı Cengiz Ergün Saruhanlı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title