Haberler

Şarkıcı Tuğba Özerk, İrem Derici'nin eski eşi ile aşk yaşamaya başladı

Güncelleme:

Popçu Tuğba Özerk, önceki akşam meslektaşı İrem Derici'nin eski kocası Rıza Esendemir ile Karaköy'de görüntülendi. Rıza Esendemir'in arkadaşıyla konuşurken Tuğba için "Aşkım" demesi ikilinin birlikteliğini ele verdi.

Ünlü popçu Tuğba Özerk ile radyocu Rıza Esendemir, önceki akşam Karaköy'deki bir mekandan çıkarken görüntülendi. Özerk aşk iddialarını reddederken Esendemir'in ağzından kaçırdığı cümle ikilinin ilişkisini ele verdi.

ESENDEMİR AĞZINDAN KAÇIRDI

Sabah'ın haberine göre; Mekanda samimi şekilde eğlenen Özerk ve Esendemir, mekandan ayrı ayrı çıktı. Mekandan ilk olarak çıkan Özerk, muhabirlerin soruları üzerine "Aşk yok, arkadaşız" dedi. Özerk'ten hemen sonra mekandan çıkan Esendemir'in arkadaşına "Telefonum aşkımda, Tuğba'nın çantasında kaldı." demesi ikilinin aşkını ele vermiş oldu.

Şarkıcı Tuğba Özerk, İrem Derici'nin eski eşi ile aşk yaşamaya başladı

İREM DERİCİ İLE RIZA ESENDEMİR TEK CELSEDE BOŞANMIŞTI

Rıza Esendemir 2014 yılında ünlü şarkıcı İrem Derici ile nikah masasına oturmuştu. Evliliklerinde kriz yaşayan ikili 10 gün ayrı evlerde kaldıktan sonra 2017 yılında tek celsede boşanmıştı. Anlaşmalı olarak boşanan çiftten İrem Derici, yaşadıkları kriz için "İncir çekirdeğini doldurmayan bir şeydi ne yazık ki" yorumunu yapmıştı.

Şarkıcı Tuğba Özerk, İrem Derici'nin eski eşi ile aşk yaşamaya başladı

Şarkıcı Tuğba Özerk, İrem Derici'nin eski eşi ile aşk yaşamaya başladı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Rıza Esendemir İrem Derici Tuğba Özerk Karaköy Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (15)

HTC:

bunlarda kimin eli kimin cebinde belli değil yazık

13
1
yanıtYanıtla
tuba:

bu yorumu yazacaktım bana tercüman oldunuz

yanıt1
yanıt0
Adamovski:

Takıntısı ikinci sınıf şarkıcılar herhalde

8
0
yanıtYanıtla
songül a:

kendisi sanki milyarder tipe bak ya :D

yanıt1
yanıt0
İzleyici:

Çok ta umurumuzda yani . Gündeme gelmek için güzel taktik.

6
0
yanıtYanıtla
BİZİM MAHALLEDE AYNISI OLMUŞTU:

komşumuz Nuri Ç. ile Raziye Ç. boşandı, ardında Nuri bey ile fingirdek Fadime sevgili oldu

4
0
yanıtYanıtla
çok güzel:

süper olmuş.

yanıt0
yanıt0
Adınızı Yazın:

onada lolooooo loooo dersin artık :)

3
0
yanıtYanıtla
He:

Looo looo mahsooo

yanıt1
yanıt0
Adınızı Yazın000000000000000000000000000:

HEPAYNIŞEY HİÇ TEREDDÜT ETMEDİM VEYA YADIRGAMADIM

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title