Haberler

Şarkıcı Tuba Ekinci, Sevgilisi ile Dudak Dudağa Poz Verdi

Güncelleme:

Askerlere yazdığı şarkıyla adını kitlelere duyuran Tuba Ekinci'den bir olay paylaşım daha geldi. Ekinci, sevgilisiyle dudak dudağa olan pozunu sosyal medya hesabından duygusal bir notla paylaştı.

Sosyal medyadaki paylaşımlarıyla adından söz ettiren şarkıcı Tuba Ekinci, sevgilisi ile dudak dudağa poz verdi. Son olarak siyah bikinisiyle sahilde koşma videosuyla olay olan Tuba Ekinci çok konuşulacak bir paylaşıma daha imza attı.

SEVGİLİSİ İLE DUDAK DUDAĞA POZ PAYLAŞTI

Ekinci, sevgilisi ile dudak dudağa olan pozunu takipçileri ile paylaştı. Ekinci, " Hoşgeldin sonbahar... Hayat, bir gün biteceksin biliyorum aşk ve çocuklar masum kalmaya devam etsin" notunu düştü.

İşte o paylaşım;

Şarkıcı Tuba Ekinci, Sevgilisi ile Dudak Dudağa Poz Verdi

Şarkıcı Tuba Ekinci, Sevgilisi ile Dudak Dudağa Poz Verdi

SEVGİLİSİNİN KİM OLDUĞU MERAK KONUSU OLDU

Bir süredir sessizliğini koruyan Ekinci'nin, sevgilisinin kim olduğu sosyal medyada merak konusu oldu.

Şarkıcı Tuba Ekinci, Sevgilisi ile Dudak Dudağa Poz Verdi

Şarkıcı Tuba Ekinci, Sevgilisi ile Dudak Dudağa Poz Verdi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Tuba Ekinci Ekinci Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (46)

BİRİ:

Bir insanda bulunması gereken en önemli özellikler.. Ar, namus, ahlak

92
7
yanıtYanıtla
adsız:

Kars''lı hemşerim, hep güzel, hep alımlı

10
47
yanıtYanıtla
Dan Dal:

Cok alimli. Her yerden alir.

yanıt6
yanıt0
adsız:

yroumlara bakıyorumda burada da zeka seviyesi oldukça düşük, ben gideyim en iyisi

37
6
yanıtYanıtla
YIRTIK TAMÎRCÎSÎ TERZÎ:

Dikismek sanat ise evinizde dikin yırtılmış edep ve terbiyenizi. Ne diyelimki !

23
9
yanıtYanıtla
AHLAKSIZLAR:

Siein edebinize, ahlâkınıza, sanatınıza, ve size sanatçı diyenlerin alayına . . . . . . ! Utanmaz şımarık pislikler özelinizde ne halt edersiniz edin bien ilgilendirmez fakat Bu milletin Înanç, ahlak ve kültür değerlerine saygılı olun. Size bu imkânı sağlayan ve bu milletin Manevî değerlerini gözardı edenlerede yazıklar olsun.

16
6
yanıtYanıtla
x:

ben diyet yapıyorum ulan! sen ne hakla pasta yersin?!

yanıt3
yanıt1
SAĞDUYU:

ŞU KADIN ÇIKIP, GEÇİMİNİ NE İLE TEMİN ETTİĞİNİ SÖYLESİN DİŞİMİ KIRACAĞIM. BU KADAR BÜYÜK VE ÖNEMLİ HABER PORTALINA HABER OLARAK GİRECEK KİŞİ Mİ ALLAHAŞKINA!

12
1
yanıtYanıtla
MEHMET:

Cildiniz kırışınca, yüz çizgileriniz bir çukuru andırınca, botokslarınız ve slikonlarınız patlayınca o zaman neyin ne olduğunu çok iyi anlayacaksınız; ama gel gör ki iş işten geçmiş olacak.

6
6
yanıtYanıtla
x:

ne ne? insanların ne yaptığı neden bu kadar umrunuzda?

yanıt6
yanıt2
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title