Haberler

Şarkıcı Tayfun kimdir? 90'lı yılların ünlü sanatçısı Tayfun kaç yaşında? Kar Beyazdır Ölüm şarkı sözleri

Güncelleme:

Sosyal medya paylaşımları ve açıklamaları ile gündem olan şarkıcı Tayfun, vatandaşların merak konusu oldu. İşte Tayfun hakkında merak edilenler. Tayfun hayatı ve biyografisi. Tayfun kimdir?

Magazin gündeminde sık sık kendine yer bulan ve sosyal medya açıklamaları ile dikkat çeken şarkıcı Tayfun merak konusu oldu. İşte Tayfun hakkında merak edilen Tayfun kimdir, Tayfun hayatı ve biyografisi gibi konuların detayları…

ŞARKICI TAYFUN KİMDİR?

Doğum tarihi: 8 Nisan 1969

Kaç yaşında: 51yaşında

Nereli: İstanbul,

Hayatı

1988 yılında henüz 19 yaşındayken o dönemin kült gruplarından Yeni Türkü grubunda klarnet ve saksofon çalarak sahnelere adım atan Tayfun Duygulu 1991 yılında Hadi Yine İyisin adlı şarkısıyla pop müzik alanında yeni bir dönemin öncüsü oldu. Ayrıca bu şarkının klip yönetmenliğini Barış Manço üstlenmişti. Söz ve bestesi kendisine ait olan Kerim Tekin'in seslendirdiği Kar Beyazdır Ölüm şarkısı başta olmak üzere söz ve besteleriyle ulusal ve uluslararası birçok yarışmada ödüller aldı. Konservatuvar yıllarında viyolonsel ve piyano, üniversitede klarnet eğitimi aldı. Saksafon ve klarnete odaklanmış olmakla birlikte gitar, piyano, yan flüt, viyolonsel ve keman da çalabilmektedir. Bir dönem sanatçı Kayahan'ın kızı Beste Açar'la kısa süren ilk evliliğinin ardından ikinci evliliğini genç bir mankenle (Tuğçe Duygulu) yapmış bu evlilikten iki erkek çocuğu bulunmaktadır.[2] 2018 yılında Tuğçe Duygulu'dan boşanmıştır.

Yıllar sonra verdiği bir röportajda ''Kar Beyazdır Ölüm, şarkısını Nilüfer için yapmıştım. Fakat Kayahan bundan haberdar oldu. O dönem Nilüfer ile arası yoktu. Sonrasında kendisiyle aramızda ufak çaplı bir tartışma geçti. Tabii benim biraz hatam vardı. Tartışma esnasında onu itmiştim. Sonra birden 20 santim boyunda bir bıçak buldu ve bıçağı bana çekti. Sonra araya birileri girdi olay yatıştı.'' demiştir.

Albümleri

• Tayfun'93 (Ocak 1993)

• Tayfun'94 (Ocak 1994)

• Deli Kız (24 Mart 1995)

• 10 Da 12 (9 Mayıs 2000)

• Gül Karası (2005)

• İstanbul (2010
Kar Beyazdır Ölüm şarkı sözleri

Hasret vuruyor, gecenin koynunda

Anılar vuruyor gözyaşlarıma

Çılgın bulutlar, dönüyor başımda

Uykusuz geceler, kapımda

Yıkılsa dünya

Kıyamet kopsa

Yine de vazgeçmem

Ölürüm derdimden

Karbeyazdır ölüm

Ellerinden gülüm

Yine yoksun diye

Düşmanım her güne

Dursun dünya

Dönmesin sensiz

Yaşatmasın oooh

Allah'ım sensiz

Karbeyazdır ölüm

Ellerinden gülüm

Yine yoksun diye

Düşmanım her güne

Hasret vuruyor, gecenin koynunda

Anılar vuruyor gözyaşlarıma

Çılgın bulutlar, dönüyor başımda

Uykusuz geceler, kapımda

Yıkılsa dünya

Kıyamet kopsa

Yine de vazgeçmem

Ölürüm derdimden

Karbeyazdır ölüm

Ellerinden gülüm

Yine yoksun diye

Düşmanım her…

Kaynak: Haberler.com / Gündem

İstanbul Gündem Magazin Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title