Haberler

Şarkıcı Güliz Ayla'dan karantinada direk dansı yaptı

Güncelleme:

Yaptığı direk danslarıyla çok konuşulan şarkıcı Güliz Ayla, paylaşımına bir yenisini daha ekledi. Güzel şarkıcı uzun bir aradan sonra direk üstünde verdiği pozu takipçileriyle paylaştı.

Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs, binlerce kişinin hayatına mal oldu. Virüsün Türkiye'ye sıçramasıyla tedbir alan vatandaşlar kendilerini eve kapattı. Zorlu süreci evinden çıkmayarak atlatmaya çalışan şarkıcı Güliz Ayla ise uzun süredir yapmadığı direk dansı pozuyla takipçilerinin karşısına çıktı.

DİREK DANSI HÜNERLERİNİ SERGİLİYOR

Pek çok ünlü ismin merak sardığı direk dansına gönül veren isimlerden biri olan şarkıcı Güliz Ayla, zaman zaman yaptığı sosyal medya paylaşımları ile bu konudaki hünerlerini sergiliyor.

Şarkıcı Güliz Ayla'dan karantinada direk dansı

SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Karantinada geçen günlerinde bu paylaşımlarına ara veren Ayla, Instagram hesabının hikaye bölümünden yaptığı paylaşımla sessizliğini bozdu ve bir direk dansı fotoğrafını takipçileriyle paylaştı.

Şarkıcı Güliz Ayla'dan karantinada direk dansı

STRİPTİZ SORUSUNA SİNİRLENMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde Instagram hesabı üzerinden takipçilerinden gelen soruları yanıtlayan Ayla, "Striptiz videolarını neden çekiyorsun artık toplumsal tepkiden dolayı mı? diyen soran takipçisine "Yok taşındım yeni evde direk yok, yaptırıp hemen çekmeye başlayacağım. Seni de engelledikten sonra fake hesabından izlersin seni gidi toplumsal tepkici" demişti.

Şarkıcı Güliz Ayla'dan karantinada direk dansı

Şarkıcı Güliz Ayla'dan karantinada direk dansı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Çin Halk Cumhuriyeti Türkiye Wuhan Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (9)

Bam bam:

Ne kadar direk meraklısı varmış

29
0
yanıtYanıtla
DD:

Koronanın bazı sanatçılar üzerinde bıraktığı en büyük etki direk oldu sanırım.

20
0
yanıtYanıtla
Diesel:

işte buna HABER derim! süper ya.

0
3
yanıtYanıtla
Tankut:

MELİS, yazmana gerek yok, biliyoruz sen daha güzelsin. :)

3
0
yanıtYanıtla
Yusuf:

Sadece tek bir ise yaradiklarini gosteriyorlar

2
0
yanıtYanıtla
Dy:

Dolaylı olarakta yapabilirdi

1
0
yanıtYanıtla
kemal:

seni doğa için çal ile tanıdık mosum dun meğer içinde ne gizliymiş , ne dedin büyüğünce direk dansı mı yapacağım yoksa direk benle mi dans edecek?

1
0
yanıtYanıtla
Guven:

Sagda solda direl arana buyur gel

0
0
yanıtYanıtla
şahin kaya:

seni de alacam güliz ayla

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title