Haberler

Sarıkamış Milli Eğitim Müdürü Dağdelen'e Veda

Sarıkamış Kaymakamı Muhammed Gürbüz, Bursa'ya eğitim uzmanı olarak atanan ilçe milli eğitim müdürü Bülent Dağdelen onuruna veda yemeği düzenlendi.

Sarıkamış Kaymakamı Muhammed Gürbüz, Bursa'ya eğitim uzmanı olarak atanan ilçe milli eğitim müdürü Bülent Dağdelen onuruna veda yemeği düzenlendi.

Kayak Merkezi'ndeki bir kafede düzenlenen yemekte konuşan Kaymakam Gürbüz, Dağdelen'in dürüst, çalışkan, disiplinli bir insan olduğunu belirtti.

Dağdelen ile yaklaşık bir yıldır çalıştıklarını ve birçok projeyi hayata geçirdiklerini vurgulayan Gürbüz, "Bizim en başarılı kurum amirlerimizden olan Dağdelen'e yeni görev yerinde başarılar diliyorum, yolu, bahtı açık olsun" dedi.

Bülent Dağdelen ise Sarıkamış'ta 3 yıl süreyle görev yaptığını, son bir yıl içinde Kaymakam Gürbüz'ün destekleriyle ilçeye hizmet etmeye çalıştıklarını söyledi.

Dağdelen, düzenlenen yemek organizasyonu için Gürbüz ve katılımcılara teşekkür etti.

Konuşmaların ardından günün anısına Gürbüz ile İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Özbey tarafından Dağdelen'e plaket verildi.

Yemeğe, Belediye Başkanı Göksal Toksoy, Emniyet Müdürü Raşit Çilingir, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Alper Akça, İl Genel Meclisi üyesi Murat Karakurt ve kurum amirleri katıldı. - Kars

Kaynak: AA / Yerel

Muhammed Gürbüz Sarıkamış Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title