Haberler

Sapanca'daki 2 Ayrı Cinayetin Zanlıları Yakalandı

Sakarya'nın Sapanca İlçesi'nde baba ve oğlunun öldürüldüğü cinayet ile evinin önünde öldürülen kişiyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında 3 katil zanlısı gözaltına alındı.

Sakarya'nın Sapanca İlçesi'nde baba ve oğlunun öldürüldüğü cinayet ile evinin önünde öldürülen kişiyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında 3 katil zanlısı gözaltına alındı. 3 kişinin cinayetleri hırsızlık amacıyla işledikleri belirlendi.

Sapanca'da 4 Nisan'da Fevziye Mahallesi'nde meydana gelen olayda Hanlar Başak ve oğlu Çetin Başak evlerinde ölü bulundu. 24 Nisan'da ise Hacımercan Mahallesi'ndeki evinin bahçesinin önünde kurşunlanarak öldürülen Ali Sarı'nın cesedi bulundu. Jandarma, Sapanca'daki 2 ayrı cinayetle ilgili olarak araştırma yaparken önceki gün 3 kişiyi gözaltına aldı. Soruşturma kapsamında cinayet olaylarıyla bağlantılı oldukları şüphesiyle gözaltına alınan Serkan Şermit, Bilal Kahraman ve Volkan Şahin jandarmadaki sorguları tamamlandıktan sonra Sapanca Adliyesi'ne sevk edildi.

3 kişinin baba ve oğlunu, Ali Sarı'yı öldürerek üzerlerinde bulunan paraları aldıkları ifade edilirken, aynı kişilerin geçtiğimiz yıl Almanya'dan memleketi Sapanca'ya gelen Ali Sarı'yı gasp ederek 5 bin TL'sini aldıkları belirtildi. 3 kişinin ayrıca biri emekli albay olmak üzere 2 kişiyi de gasp ettikleri, Sapanca'da takibe aldıkları varlıklı kişileri gasp ettikleri iddia edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ali Sarı Sakarya Sapanca Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title