Haberler

Sapanca'da Yıl Sonu Sergisi Düzenlendi

Sapanca Belediyesi Kültür Müdürlüğü'nün Kırkpınar Kültür Merkezi bünyesinde, Halk Eğitim Merkezi'nin katkılarıyla açtığı kursların yılsonu sergisi, Kırkpınar Kültür Merkezi Bahçesi'nde yapıldı.

2015-2016 eğitim öğretim dönemi yıl sonu sergisinde kursiyerler 21 farklı daldaki üretimlerini, eğitmenleri nezaretinde sergide katılımcılara sundular. 600'ün üzerinde kursiyerin, Arapça' dan İngilizce' ye, Seramikten Resim' e, Gitar Kursu'ndan Saz ve Kemençe' ye kadar çok farklı alanlardaki kurslarını tamamlamaları münasebetiyle bir törenle teşekkür plaketleri, katılan protokol üyeleri tarafından verildi. Gerçekleşen yıl sonu sergisine Sapanca Kaymakamı Süleyman Yıldırım, Sapanca Garnizon Komutanı Bahadır Aslan, Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, İlçe Emniyet Müdürü Osman Yıldırım, İlçe Milli Eğitim Müdürü M. Nuri Dede, İlçe Hastanesi Başhekimi Meryem Çelik Dişli, belediye başkan yardımcıları Osman Gür ve Özcan Yavuz, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Hatice Şahinoğlu, Kültür Müdürü Şafak Başoğlu, belediye meclis üyeleri, kursiyerler, kurs eğitmenleri ve misafirler katıldılar.

Kültürel çalışmalara kurslar sayesinde çok sayıda meraklının ve ilgilinin kursiyer olarak katılmasının memnuniyet verici olduğu belirten Başkan Aydın Yılmazer, Sapanca'yı eğitimde ve kültürel alanda üst düzeylere taşıma gayretlerinin devam edeceğini belirtti. Altı mahallede ayrıca bilgi kültür evlerinde Halk Eğitim Merkezi'nden alınan destekle özellikle bayanların ilgi ve hobi alanlarına da hitap ettiklerini vurgulayan Başkan Yılmazer, halkın isteği halinde daha farklı alanlarda da yeni kursları sürdüreceklerini müjdesini verdi. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sapanca Belediyesi Osman Yıldırım Aydın Yılmazer Kırkpınar Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title