Haberler

Sapanca'da Kavşaklara Düzenleme

Sapanca Belediye Başkanlığı tarafından yapılan planlamayla Sakarya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ve Trafik Daire Başkanlığı tarafından Sapanca'da kavşaklar düzenleniyor.

Kavşak düzenlemelerinde ilk olarak, Atatürk Caddesi'ni Sapanca Emniyet Müdürlüğü ile Adiye Sarayı'na bağlayan kavşakta çalışmalar sürdürülüyor.

Özel bir araçla kavşak bordürlerinin düzenlendiği çalışmada, bordür düzenlemesi yapılan alanların içleri mevsimlik çiçeklerle donatılacak. Daha rahat bir trafik akışının sağlanması için yapılan çalışmalarla, ilçede bulunan kavşakların daha dekoratif olması da gerçekleştirilecek.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'na Sapanca halkı adına teşekkürlerini sunan Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, ana güzergahlarda Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın daha kapsamlı çalışmalarının titizlikle sürdürüleceğini ifade etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Sapanca Emniyet Müdürlüğü Atatürk Caddesi Sakarya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title