Haberler

Sapanca 2. Mahalli Off Road Yarışları

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Yaşar Çevik ikilisinin araçlarıyla devrilmesi- Şükrü Arslan ikilisinin araçlarıyla devrilmesi- Hüseyin Memi'nin açıklaması-Devrilen aracın vinç yardımıyla kaldırılması- çamurlu suya girip çıkan araçlar- Sapanca Kaymakamı Gökhan Azcan'ın Off road aracıyla parkuru test etmesi- Kaymakamı Gökhan Azcan'ın açıklaması- Ödül töreni Sapanca 2. Mahalli Off Road Yarışları- SOFFDER ve Sapanca Belediyesi tarafından düzenlenen yarışlara 8 ilden 17 araç katıldı Sakarya'nın Sapanca ilçesinde 2. Mahalli Off Road Yarışları yapıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Yaşar Çevik ikilisinin araçlarıyla devrilmesi- Şükrü Arslan ikilisinin araçlarıyla devrilmesi- Hüseyin Memi'nin açıklaması-Devrilen aracın vinç yardımıyla kaldırılması- çamurlu suya girip çıkan araçlar- Sapanca Kaymakamı Gökhan Azcan'ın Off road aracıyla parkuru test etmesi- Kaymakamı Gökhan Azcan'ın açıklaması- Ödül töreni Sapanca 2. Mahalli Off Road Yarışları- SOFFDER ve Sapanca Belediyesi tarafından düzenlenen yarışlara 8 ilden 17 araç katıldı Sakarya'nın Sapanca ilçesinde 2. Mahalli Off Road Yarışları yapıldı.Sapanca Off Road Derneği (SOFFDER) ve Sapanca Belediyesi tarafından Yanık Mahallesi'ndeki parkurda düzenlenen yarışlara Antalya, Rize, Trabzon, Bolu, Düzce, Karabük, Sakarya ve İstanbul'dan özel tasarlanmış 17 araç katıldı. Yarışlarda, S1 kategorisinde Ahmet Köse ve Halil İhtiyar, S2'de İrfan Özdemir ve Yusuf Öztürk, S3'te Volkan Kaba ve Arda Aslan, S4 ve genel klasmanda Hüseyin Memi ve Şükrü Aslan ikilisi birinci oldu. Hüseiyn Memi ve Şükrü Aslan çifti ayrıca best etap ödülüne de layık görüldü.En iyi zamanı elde etmek için yarışan araç sürücüleri, zaman zaman kaza yaptı. Takla atan araç sürücülerden Memi, iyi bir yarış olduğunu, aracı ilk kez yarışta kullandığını belirterek, "İlk etapta takla atarak bir kaza geçirdik. Diğer etaplarda bunu telafi etmeye çalışacağız" dedi. Off road aracıyla parkuru test eden Sapanca Kaymakamı Gökhan Azcan da Off Road'un güzel bir adrenalin sporu olduğunu dile getirerek, "Biraz da cesaret isteyen bir iş. Doğayla iç içe olması, ne kendine ne de başkasına zarar vermemesi, en güzel tarafı" şeklinde konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Sapanca Belediyesi Şükrü Aslan Antalya Sakarya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title