Haberler

Şansımı Seveyim Filmi

Şansımı Seveyim filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Şansımı Seveyim filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

Bir insanın başına gelebilecek tüm şanssızlıkların farklı bir dille anlatıldığı ‘Şansımı Seveyim’ inde, şanssızlığıyla tanınan Sebahattin (Cem Gelinoğlu), büyüdüğü mahalleye geri döner. Bütün mahalleli şanssızlıkları mıknatıs gibi çeken Sebahattin'in dönüşü yüzünden çok endişelidir. Kim bilir başlarına yine ne işler açacaktır?

Kadersizliğine boyun eğmiş olan Sebahattin, Yaprak'la (Zeynep Tuğçe Bayat) tanışınca talihinin döndüğüne ikna olur. Ama şanssızlık bu ya, Yaprak yıllar önce ah'ını aldığı Durmuş'un kız kardeşidir. Yaprak'ın Sebahattin'i kabul etmesinin tek yolu, Sebahattin'in kendisini Durmuş'a affettirmesidir. Ancak şanssızlıklar Sebahattin'in yakasını bırakmayınca, en yakın arkadaşı İzzet ( Gökhan Kıraç ) ile ümitsizce kaderini değiştirmenin ve Yaprak'a kendisini kabul ettirmenin yollarını aramaya başlar.

Yönetmen: Ender Mıhlar

Senaryo: Ferhat Ergün

Oyuncular: Cem Gelinoğlu, Zeynep Tuğçe Bayat, Gökhan Kıraç, Zerrin Sümer, Ümit Yesin, Metin Yıldız

Filmin Türü: Komedi

Orijinal Adı: Şansımı Seveyim

Yapımcı Firma: TAFF Pictures

Yapım Yılı: 2017

Yapım Ülkesi: Türkiye

Orijinal Dili: Türkçe

Dağıtıcı Firma: UIP Filmcilik

Vizyon Tarihi: 25.08.2017

Kaynak: InterSinema.com / Sinema

Gökhan Kıraç Sinema Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title