Haberler

Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

Viranşehir ilçesinde öğrenciler tarafından hazırlanan bilim fuarı ilgi gördü.

Viranşehir ilçesinde öğrenciler tarafından hazırlanan bilim fuarı ilgi gördü.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Kışla Mahallesi'ndeki Belediye Parkı'ndaki etkinlikte öğrencilerin yıl boyunca hazırladıkları ürünler sergilendi. Fuarda en fazla ilgiyi Uluğbey Ortaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan 15 Temmuz darbe girişimini anlatan çalışma gördü.

Parkta stantları gezen Viranşehir Kaymakamı Ömer Çimşit, etkinlikte emeği geçen öğrencileri kutlayarak, bu tür etkinliklerinin vatandaşlar açısından da önemli olduğunu ifade etti.

Uluğbey Ortaokulu öğretmeni Aysun Güneyli de çalışmalarının ilgi görmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Öğrencilerimle birlikte yaklaşık 3 ayda bu çalışmayı tamamladık. Farklı oldu, darbe girişimini anlattık çok da güzel oldu." dedi.

Programa İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Ateş ile öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı.

Ceylanpınarlı öğrencilerden sergi

Mevlana Ortaokulu öğrencileri tarafından düzenlenen görsel sanatlar ve teknoloji tasarım sergisi açıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bahçesinde gerçekleştirilen programda, öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan 200 çalışma sergilendi.

Okulun müdürü Ahyan Kayar, burada yaptığı konuşmada, öğrencilerin bir yıl boyunca verdikleri emekler sonucu serginin düzenlendiğini belirtti. Güzel çalışmaların hazırlandığını kaydeden Kayar, emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencileri tebrik etti.

Serginin açılışına Belediye Başkan Vekili Aziz Demir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kılıç, okul idaresi, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Milli Eğitim Müdürlüğü Viranşehir Uluğbey Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title