Haberler

Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, SODES kapsamında başlatılan "Spor varsa sorun yok" projesinde eğitim alan gençlerle bir araya geldi.

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, SODES kapsamında başlatılan "Spor varsa sorun yok" projesinde eğitim alan gençlerle bir araya geldi.

Atilla, yaptığı açıklamada, kurum olar her zaman sporcuya destek verdiklerin söyledi.

İlçede spora yönelik yatırımların yapıldığı belirten Attila, "2014'te belediye başkanı olduğumda Ceylanpınar Belediyespor'un ismi vardı cismi yoktu. Dönemimizde ilçemizde spora önem verdik. Ceylanpınar Belediyesi sporun yapılandırmasının yeniden yaptık. 2015'te de şampiyon olduk. Bugün Ceylanpınar Belediyespor'un bütçesi ayrı. Ceylanpınar Demirspor'un bütçesi ayrı ve Bedensel engelliler basketbol takımımızın bütçesi ayrı.Spor kulüplerimizin kendilerine ait özel araçları var." diye konuştu.

Muhasebeciler Haftası

Şanlıurfa Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası yönetim kurulu üyeleri, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığını ziyaret etti.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'yi makamında ziyaret eden muhasebeciler, çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çiftçi, yerel yöneticiler olarak her zaman yanlarında olduklarını söyledi.

Şanlıurfa Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı İbrahim Halil Akman da desteklerinden dolayı Çiftçi'ye teşekkür etti.

Viranşehir'de eğitime destek Viranşehir Kaymakamlığı tarafından üniversiteye hazırlanan öğrencilere kitap dağıtıldı.

Kaymakam Ömer Çimşit, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, ilçede üniversiteye hazırlanan 2 bin 500 öğrenciye kaynak kitap sağladıklarını söyledi.

İmkanları çerçevesinde öğrencilere en iyi imkanları sağlamak için çalıştıklarını ifade eden Çimşit, "Amacımız öğrencilerimizin çalışmalarının bir parçası olmak ve en önemlisi de öğrencilerimizin üniversite sınavlarını kazanarak ülkeye ve memleketlerine faydalı olmalarını sağlamak. Kaymakamlık, Belediye ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile protokol imzaladık. Umuyoruz ki vereceğimiz kitaplarla sınavlarında öğrencilerimizin başarılarına katkıda bulunmuş oluruz." dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Ateş de desteklerinden dolayı Kaymakam Çimşit'e teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Çimşit ile Ateş, Viranşehir Anadolu Lisesini ziyaret ederek kitapları dağıttı.

Kaynak: AA / Güncel

Menderes Atilla Ceylanpınar Viranşehir Şanlıurfa Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title