Haberler

Sanko Öğrencileri Yüzmede Türkiye İkincisi Oldu

Özel Sanko Okulları Öğrencileri, İzmir'de Düzenlenen 2008 Türkiye Bireysel Paletli Yüzme Şampiyonası ve Milli Takım Seçmeleri'nde Türkiye İkinciliğini Kazandı.

Özel Sanko Okulları öğrencileri, İzmir'de düzenlenen 2008 Türkiye Bireysel Paletli Yüzme Şampiyonası ve Milli Takım Seçmeleri'nde Türkiye ikinciliğini kazandı.

Şampiyonaya katılan Özel Sanko İlköğretim Okulu öğrencilerinden, Melis Kelleci 50 metre çift palet kategorisinde, Naz Öğücü ise 100 metre çift palet kategorisinde Türkiye ikincisi oldu. Ayrıca, Bilge Atay 50 metre çift palet kategorisinde Türkiye üçüncüsü, Birce Tütüncüler 100 metre çift palet kategorisinde Türkiye dördüncüsü ve 800 metre sırtüstü kategorisinde Türkiye beşincisi, Beste Külekçi 200 metre çift palet kategorisinde Türkiye dördüncülüğü derecelerini elde ettiler.

Özel Sanko Okulları Genel Müdürü Murat Köylüoğlu, başarıları ile Gaziantep'i Türkiye çapında en iyi şekilde temsil eden ve Yüzme Milli Takım sporcusu olma yolunda ilerleyen öğrencilerini kutladığını söyledi.

(OÇ-OÇ-Y) 28.05.2008 19:24 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title