Haberler

Sandıklı'dan Kısa Kısa

Sandıklı ilçesinde yapılan seçimde Sandıklı Manavlar ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Ali Çiçek, güven tazeledi.

Sandıklı ilçesinde yapılan seçimde Sandıklı Manavlar ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Ali Çiçek, güven tazeledi.

Sandıklı Esnaf Odası toplantı salonunda, Sandıklı Manavlar ve Pazarcılar Esnaf Odasının olağan genel kurulu yapıldı.

Genel Kurula Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Türkiye Sebzeciler Meyveciler Seyyar Pazarcılar Federasyon Genel Başkanı Ali Karaca, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Mahmut Saylık, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Mutlu ve oda üyeleri katıldı.

Genel kurulda Ali Çiçek ve Hidayet Kırman başkanlık için aday olurken, yapılan seçimde 105 oy kullanıldı. 2 oyun geçersiz sayıldığı seçimde Hidayet Kırman 43 üyenin oyunu alırken, mevcut Başkan Ali Çiçek 60 üyenin oyunu alarak tekrar başkan seçildi.

Sandıklı Hatice Valide Caminde ağaçlandırma çalışmaları

Sandıklı Orman İşletme Şefliği tarafından bahçe düzenlemesinin olmadığı camilerde ağaçlandırma çalışmaları devam ediyor.

Ağaçlandırma kapsamında Sandıklı Hatice Valide Caminde ağaçlandırma çalışmaları Orman İşletme Şefliği çalışanları tarafından yapıldı.

Çalışmalara Sandıklı Müftüsü Davut Çalışkan ve Sandıklı Orman İşletme Şefi Erdi Hangişi de katıldı.

Ağaç dikim çalışmalarından dolayı Sandıklı Orman İşletme Şefliği çalışanlarına teşekkür eden Sandıklı Müftüsü Davut Çalışkan, "Sandıklı Orman İşletme Şefi Erdi Hangişi ve personeline bu anlamlı ve güzel çalışmalardan dolayı teşekkür ederiz. Verdikleri fidan desteği ile kendi elimizle fidan dikme imkanımız oldu." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Ali Çiçek Sandıklı Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title