Haberler

Ünlü Sanatçılar, Yezidilere Destek İçin Kamera Karşısına Geçti

Güncelleme:

Engin Günaydın, Bennu Yıldırımlar, Meltem Cumbul, Gürgen Öz ve Tülin Özen'den oluşan 35 ünlü sanatçı, Sincar halkı için hazırlanan kamu spotunda buluştu.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Aram Tigran Kent Konservatuvarı sinema bölümü eğitmenlerinden yönetmen Zeynel Doğan'ın Sincar için hazırladığı kamu spotu nedeni ile sanatçılar kamera karşısına geçti.

35 ÜNLÜ SANATÇI KAMERA KARŞISINA GEÇTİ

Aralarında Engin Günaydın, Bennu Yıldırımlar, Meltem Cumbul, Gürgen Öz ve Tülin Özen'in de bulunduğu 35 sanatçı Yezidi halkı için kamera karşısına geçti.

"PAYLAŞTIĞIN SENİNDİR, SAKLADIĞIN DEĞİL"

Türkiye'ye sığınan ve sayıları 30 bini aşan Yezidiler için bölge belediyeleri ve sivil toplum örgütlerinin kampanyaları devam ederken, Yezidilerin bu durumuna dikkat çekmek için çoğunluğunu sinema oyuncularının oluşturduğu sanatçılar duyarlılık çağrısında bulundu. "Şengal'e Ses Ver" sloganıyla hazırlanan kamu spotundaki en önemli vurgu "Paylaştığın senindir, sakladığın değil" oldu.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Aram Tigran Kent Konservatuvarı Sinema Bölümü eğitmenlerinden yönetmen Zeynel Doğan'ın kamu spotu için kamera karşısına geçen diğer isimler şöyle:

"Cengiz Bozkurt, Şebnem Sönmez, Özgür Çevik, Bihter Özdemir Dinçel, Bülent Emrah Parlak, Melih Selçuk, Tilbe Saran, Engin Günaydın, Ayça Damgacı, Şevket Çoruh, Janset Paçal, Ezel Akay, Şevval Sam, Özcan Alper, Hüseyin Karabey, Yıldırım Türker, Burak Tamdoğan, Devin Özgün Çınar, Ersin Korkut, Hamdi Kahraman, Gizem Soysaldı, Jülide Kural, Nazmi Kırık, Nur Sürer, Şebnem Hassanisoughi, Orhan Alkaya ve Özlem Çınar."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bennu Yıldırımlar Engin Günaydın Meltem Cumbul Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title