Haberler

Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Ateş Açıklaması

TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un futbol şube sorumlusu Metin Ateş, Sivasspor karşısında iyi futbolla 3 puan almak istediklerini söyledi.

TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un futbol şube sorumlusu Metin Ateş, Sivasspor karşısında iyi futbolla 3 puan almak istediklerini söyledi.

Ateş, AA muhabirine, pazar günü sahalarında oynayacakları Sivasspor maçını değerlendirdi.

Önemli bir maça çıkacaklarını ifade eden Ateş, "Sivasspor iyi bir takım. Takım olarak iç veya dış sahada hep galibiyet için sahaya çıkıyoruz ama bir söz var, 'Yenemeyeceksen de yenilmeyeceksin.' Ligdeki durumumuz açısından her puan altın değerinde. Böyle olunca da asla maç kaybetmeyi düşünmüyoruz. Önceliğimiz 3 puan. Genç oyuncularımızla en azından 1 puan almamız gerektiğini düşünüyorum." diye konuştu.

Transfer yapamadıklarını ve genç oyuncularla mücadele ettiklerini hatırlatan Ateş, şunları kaydetti:

"Buna rağmen kötü futbol oynamıyoruz. İki haftadır gol atamıyoruz ama galibiyet alabilirdik ve kimsede nasıl kazandılar diye şaşırmazdı. Gerçekten gençlerimiz sahada tüm enerjilerini ortaya koyuyor, iyi mücadele ediyorlar. En büyük sıkıntı gol vuruşlarında. Son vuruşları iyi yapabilseler, iki galibiyetimizin olması içten bile değildi. Henüz yolun başındalar çok çalışıyorlar, ilerleyen dönemde son vuruşları da daha iyi yapabileceklerine güvenim tam. Genç oyuncularımızın biraz gol atamama stresleri var, gol atsalar hem bu talihsizliği üzerinden atarlar hemde kendilerine güvenleri gelir. Aslında bir gol bulsak devamı mı da gelecek. İnşallah Sivasspor maçında bu şansı yakalar ve 3 puanı alırız."

Öte yandan Samsunspor, teknik direktör Engin Korukır yönetiminde Nuri Asan Tesisleri'nde çalıştı. Kırmızı-beyazlılar, ısınma koşusu ve kültür fizik hareketlerinin ardından taktik ağırlı çift kale maç yaptı.

Antrenmana Ümit Milli Takım'da kadrosunda bulunan Ercan Yazıcı katılmadı.

Kaynak: AA / Spor

Samsunspor Metin Ateş Sivasspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title