Haberler

Samsung M Serisi Bütçe Dostu Yeni Telefonlar Hazırlıyor

Samsung, Hindistan'daki Çinli rakipleriyle savaşmak için M serisi bütçe telefonları hazırlıyor Samsung M Serisi Bütçe Dostu Yeni Telefonlar Hazırlıyor.

Samsung, Hindistan'daki Çinli rakipleriyle savaşmak için M serisi bütçe telefonları hazırlıyor

Samsung M Serisi Bütçe Dostu Yeni Telefonlar Hazırlıyor.

Hindistan'da 2018 yılı itibariyle gelişen akıllı telefon pazarındaki liderliğini Çinli rakibi Xiaomi'ye kaptıran Samsung, yeni bütçe dostu M Serisi Modelleriyle mücadeleye hazır.

Samsung, 28 Ocak'ta Hindistan'da yeni bir M serisi telefonlar tanıtacak.

Şirket, bu cihazları ilk önce Hindistan'da piyasaya süreceğini ve daha sonra küresel olarak kullanıma sunacağını söyledi. Bir basın bülteninde, ülkedeki çevrimiçi satışlar için Amazon ile ortaklık yapıldığı da belirtildi. Bu son hamle, Samsung'un Xiaomi, Vivo ve Oppo dahil olmak üzere Hindistan'daki büyük Çinli donanım markalarıyla rekabet etmek için ne kadar istekli olduğunu gösteriyor.

Samsung Hindistan'ın kıdemli başkan yardımcısı Asim Warsi, Reuters'e verdiği demeçte, şirketin başlangıçta 10,000 Rs (141 $) ila 20,000 Rs (282 $) arasında değişen üç telefon açacağını söyledi.Bu telefonların büyük piller içereceğini ve hızlı şarjı destekleyeceğini de sözlerine ekledi. Geçen yıl, Koreli yayın ET News; Samsung'un düşük seviye J serisi telefonlarını bitirmeye hazırlandığını bildirdi. Yeni Samsung M serisi; şirketin bütçe dostu akıllı telefonlar segmentindeki tekliflerini desteklemesine ve eldeki müşterilerini tutmasına yardımcı olabilir.

Zira bu 2018 yılı son çeyreğinde bir önceki yılın son çeyreğine göre; yüzde 28.7 oranındaki azalan faaliyet karını yeniden yükseltmenin anahtarı olabilir.

Özellikle bu günlerde ucuz telefonlar oldukça fazla, özellikle Hindistan'da. Samsung'un Xiaomi'nin alt markası Redmi, Asus'un Alt Markası RealMe ile olan rekabetinin nasıl olacağını görmek ilginç olacak.

TNW

Samsung M Serisi Bütçe Dostu Yeni Telefonlar

Kaynak: Teknotalk.com / Teknoloji

Cep Telefonu DOST Partisi Samsung Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title