Haberler

    Samsung Galaxy A90'ın Muhteşem Kızaklı Tasarımını Gösteren Konsept Video

    Son bir yıl içinde oldukça fazla kızaklı akıllı telefon gördük. Fakat Galaxy A90, kızağı kıllanma biçimi ile kızaklı telefonlar arasında en uygun çözümü sağlayan model olabilir.

    TechNave adlı YouTube kanalı, Samsung'un 2019 model Galaxy A ailesindeki en üst seviye akıllı telefon olacak olan Galaxy A90'ın konsept tasarım videosunu yayınladı. Video, tamamen çerçevesiz bir akıllı telefon tasvir ederken, Xiaomi mi Mix 3 benzeri bir kızaklı tasarımın mümkün olabileceğini gösteriyor.

    Konsept tasarım videosuna göre Samsung, kızaklı telefon tasarımını gelişmiş kamera özellikleri sunmak için kullanacak. Cihazın arka kamerası, kızağın açılması ile birlikte öne dönecek ve ön kamera olarak kullanılacak. Böylece arka kameranın yüksek çözünürlüğü ve diyafram açıklığı, selfie çekimlerinde de kullanılabilecek.

    Galaxy A90'ın 10 Nisan Çarşamba günü düzenlenecek lansman etkinliğinde tanıtılması bekleniyor. Cihazın tüm özellikleri belli olmasa da Samsung ürün portföyünde Galaxy S10e ile Galaxy A70 arasında bir yerlerde olması muhtemel. Galaxy A90'ın konsept videodaki gibi bir tasarımla gelmesi halinde tasarım anlamında Galaxy S10e'yi geride bırakacağını söyleyebiliriz.

    Kaynak: WebTekno / Teknoloji

    Cep Telefonu Samsung xiaomi Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title