Haberler

Samsun Trakfik Kazasında Ağır Yaralanarak Hayatını Kaybeden Polis Gözyaşlarıyla Uğurlandı

Trakfik kazasında ağır yaralanarak hayatını kaybeden polis gözyaşlarıyla uğurlandıSAMSUN'da trafik kazası geçirerek ağır yaralanan polis memuru 32 yaşındaki Soner Boz, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Trakfik kazasında ağır yaralanarak hayatını kaybeden polis gözyaşlarıyla uğurlandı

SAMSUN'da trafik kazası geçirerek ağır yaralanan polis memuru 32 yaşındaki Soner Boz, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Boz için görev yaptığı Samsun Emniyet Müdürlüğü binası önünde düzenlenen törende yakınları ve measi arkadaşları gözyaşlarına boğuldu.

Samsun Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü'nde görevli 10 yıllık polis memuru evli ve 3 yaşında Hasan Aras adlı çocuğu olan Soner Boz, Ankara'da, Uyuşturucu ile Mücadele Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen seminere katıldı. Semirenin bitiminin ardından mesai arkadaşlarıyla birlikte 18 Mayıs 2016 günü karayolu ile görev yeri Samsun'a dönmek üzere yola çıktı. Soner Boz'un kullandığı otomobile Kırıkkale'de başka bir otomobil çarptı. Kazada ağır yaralanan Soner Boz hastaneye kaldırıldı. Daha sonrada Ankara Gülhane Askeri Tıp Akademisi'ne (GATA) sevk edildi. Ancak burada yapılan tüm müdahaleye rağmen dün akşam kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Soner Boz'un cenazesi bugün karayolu ile görev yaptığı Samsun'a getirilerek Emniyet Müdürlüğü binası önünde tören düzenlendi. Törene katılan ve Samsun Emniyet Müdürlüğü Eğitim Şube Müdürlüğü'nde görev yapan eşi Semra Taşkın Boz gözyaşlarına boğuldu. Şehidin ağabeyi olan ve yine Samsun Emniyet Müdürlüğü Hassas Bölgeler Koruma Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Ali Boz ise ayakta durmakta güçlük çekti. Annesi Hanife, babası Zübeyir Boz ise tabuta dokunarak gözyaşı döküp ağıt yaktı. Boz'un mesai arkadaşları da gözyaşlarına hakim olamadı. Emniyet Müdürlüğü'ndeki törenin ardından Soner Boz'un cenazesini tören mangasına bırakmayan mesai arkadaşları tekbir getirerek cenazeyi araca taşıdı.

Soner Boz için düzenlenen törene CHP Samsun Millitvekili Hayati Tekin, Samsun Vali Vekili Haluk Şimşek, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Şükrü Eken, Büyükşehir Belediye Başkan vekili Turan Çakır, Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanı Albay Murat Özer, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, Samsun 19 Mayıs Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Cihan Alagöz ve yakınları katıldı.

Soner Boz'un cenazesi yarın Girasun'un Eynesil İlçesi, Belen köyünde öğle namazının ardından toprağa verileceği belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ali Boz Samsun Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title