Haberler

Samsun: Laser Türkiye Birinciliği Yelken Yarışları Sona Erdi

Türkiye Yelken Federasyonu tarafından Samsun'da düzenlenen Laser Türkiye Birinciliği Yelken Yarışları sona erdi.

Türkiye Yelken Federasyonu tarafından Samsun'da düzenlenen Laser Türkiye Birinciliği Yelken Yarışları sona erdi.

Samsun Yelken Kulüp ev sahipliğinde gerçekleştirilen ve 4 gün süren yarışmaya Tekirdağ, Burdur, İzmir, İstanbul, Trabzon, Sinop, Muğla, Samsun, Çanakkale, Kocaeli, Hatay ve Adana'dan 15 takım 108 sporcusuyla katıldı. Karadeniz'in sert dalgaları arasında laser 4.7, laser radiel ve laser standart kategorilerinde yarışan yarışmacılar dereceye girmek için mücadele etti.

Yarışlar sonunda laser 4.7 genelde Kaan Mazlumca birinci, Canberk Karahan ikinci, Emrah Taşlı üçüncü olurken, laser 4.7 junıor'da Gökhan Kantarcıoğlu birinciliği elde etti. Laser 4.7 bayanda Arya Sevgen birinci, Berke Andiç ikinci, Selin Özçelik üçüncü oldu.

Radiel Genç'te ise Onur Bilgen birinciliği, Reşat Yalaz ikinciliği, Berkcan Biren üçüncülüğü elde etti. Radiel genelde Onur Bilgen birinci, Reşat Yalaz ikinci, Ercan Karagün üçüncü oldu. Standart genelde ise Kemal Muslubaş birinci, Alican Kaynar ikinci ve Güray Zümbül üçüncü oldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title