Haberler

Samsun'dan Kısa Kısa

Kavak'ta, Yaşar Doğu İlkokulu Müdürlüğünce "Birlik Olsun Sağlık Olsun" projesi kapsamında kan bağışı kampanyası düzenlendi.

Yaşar Doğu İlkokulu bahçesinde gerçekleştirilen kampanyaya daire amirleri, kamu çalışanları, okul müdürleri, öğretmenler, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, öğrenci velileri ve vatandaşlar katıldı.

Türk Kızılayı kan bağış ekibi başkanı Musa Yılmaz, kanın sürekli ihtiyaç olduğuna dikkat çekerek, "Kampanyaya 210 kişi müracaat etti, durumları uygun olan 102 vatandaşımızdan kan bağışı aldık. Bu, önceki tarihlerde yapılan kampanyaları dikkate aldığımızda en yüksek rakam. Okul müdürü Hacı Aydın'a ve kampanyaya katılanlara teşekkür ederim." dedi.

Okul müdürü Aydın ise, okul idarecileri olarak her ay bir proje uygulamayı kararlaştırdıklarını belirterek, "Bu kapsamda bu ay kan bağışı kampanyası düzenledik. Kampanya öncesinde okulumuz öğrencileri ile kamu kuruluşlarını, esnafı, vatandaşları ve öğrenci velilerini kan bağışına davet ettik. Kampanyadan olumlu sonuç aldık." diye konuştu.

Havza'da umre kafilesi yolcu edildi

Havza ilçesinde umre ziyareti için kutsal topraklara gidecek kafile, Kevser Camisi önünden yolcu edildi.

Özel bir firma ile umreye gidecek 31 kişi için düzenlenen törende Kur'an-ı Kerim ve ilahiler okundu.

İlçe Müftüsü İlyas Akyazı, umreye gidenlere yapacakları ibadet ve uyacakları kurallar hakkında bilgi verdi.

Kafileyi yolcu edenler arasında bulunan Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ise, "Cenabı Mevlam bizlere nasip etti, kutsal toprakları gördük. Yüce yaradan tüm din kardeşlerimize kutsal toprakları ziyaret etmeyi nasip eylesin." diye konuştu.

Konuşmaların ardından 24 gün sürecek umre ziyareti için grup, dualarla uğurlandı.

Kaynak: AA / Güncel

Türk Kızılayı Musa Yılmaz Havza Kavak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler? Fenerbahçe ligden çekildi mi? Fenerbahçe ligden çekilecek mi, neden çekiliyor? 31 Mart 2024 Pazar günü havalar nasıl? Seçim günü hava nasıl olacak? İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava nasıl? Emekli promosyonları bugün mü veriliyor? Emekli promosyon başvurusu nereden yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title