Haberler

Samsun'da 19 Mayıs kutlamasına Canan Anderson damgası

Güncelleme:

Samsun'da 19 Mayıs kutlamasına Canan Anderson damgası 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın 103. yıl dönümü kutlamalarına dünyaca ünlü keman virtüözü Canan Anderson sesi ve kemanıyla damga vurdu.

Samsun'da 19 Mayıs kutlamasına Canan Anderson damgası

SAMSUN - 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın 103. yıl dönümü kutlamalarına dünyaca ünlü keman virtüözü Canan Anderson sesi ve kemanıyla damga vurdu.

19 Mayıs etkinlikleri havanın yağışlı olması nedeniyle Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu'nda gerçekleşti. Program saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Ardından dünyaca ünlü keman virtüözü Canan Anderson keman dinletisi gerçekleştirdi. 10. Yıl Marşı'nı kemanla seslendiren Anderson, dünyadan çeşitli ezgiler de sundu. Mozart'ın Türk Marşı'nı da kemanla seslendiren Canan Anderson salona coşku kattı. Müziğin etkisine kapılan protokol de bu anlarda elleriyle ritim tuttu. Anderson kemandaki ustalığının yanı sıra 'Kimseye Etmem Şikayet' şarkısını söyleyerek sesiyle de ilgi topladı.

Keman dinletisinin ardından Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı salona hitap etti. Vali Dağlı konuşmasında, "Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün milletimizin bağımsızlığına giden yolda attığı ilk adımın 103. yıl dönümünü büyük bir gurur ve coşku içinde kutluyoruz. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun" dedi.

Konuşmanın ardından çeşitli illerden gelen sporcu grupları ve dernekler toprak ve bayrak takdiminde bulundu. Programda şiir, spor ve halk oyunları gösterileri gerçekleştirildi. Program 19 Mayıs Yarı Maratonu'nda dereceye girenlerin ödüllerinin takdim edilmesiyle son buldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title