Haberler

Samsun: 19 Mayıs İlçesi'ne Yeni Kaymakam

- İçişleri Bakanlığı'nın Kaymakamlar Kararnamesiyle Samsun'un 19 Mayıs İlçesi'ne Atanan Kaymakam Mehmet Fatih Geyim, Yeni Görevine Başladı.

- İçişleri Bakanlığı'nın kaymakamlar kararnamesiyle Samsun'un 19 Mayıs İlçesi'ne atanan Kaymakam Mehmet Fatih Geyim, yeni görevine başladı.

Denizli'nin Tavas İlçesi'nden Samsun'un 19 Mayıs İlçesi'ne atanan Kaymakam Mehmet Fatih Geyim, 19 Mayıs İlçesi'nde eğitim, sağlık, tarım, ormancılık, sosyal yardımlaşma, kültür, turizm ve gençlik ve spor konusunda yeni atılımlar yapacaklarını söyledi. 1973 yılında Ordu'nun Korgan İlçesi'nde doğan Kaymakam Mehmet Fatih Geyim, ilköğretimi Ordu- Korgan İlçesi'nde, ortaöğretimi Giresun'da, üniversiteyi de Ankara Üniversitesi Siyasal Fakültesi'nde tamamladı. 1995 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Fakültesi'nden mezun olan Kaymakam Mehmet Fatih Geyim, 1996 yılında Karaman ili kaymakam adayı olarak ilk görevine başladı. Kaymakam Geyim, daha sonra sırasıyla, Kütahya- Şaphane, Kastamonu-Seydiler, Elazığ- Ağın ve Sivas Yıldızeli'nde 3 yıl görev yaptıktan sonra Samsun'un 19 Mayıs İlçesi'ne atandı.

İyi derecede İngilizce bilen Kaymakam Mehmet Fatih Geyim'in, evli ve 2 çocuk babası olduğunu öğrenildi.

(NA-SA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title