Haberler

Şampiyon Ödüllendirildi

İstanbul’da düzenlenen Bayanlar Boks Şampiyonası’nda 75 kiloda 3. kez Türkiye Şampiyonu olan milli boksör Sema Çalışkan’ı IYAŞ Yönetim Kurulu ödüllendirdi.

İstanbul'da düzenlenen Bayanlar Boks Şampiyonası'nda 75 kiloda 3. kez Türkiye Şampiyonu olan milli boksör Sema Çalışkan'ı IYAŞ Yönetim Kurulu ödüllendirdi.

Ödül törenine Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, Spor Şube Müdürü Fatma Uçarlar, IYAŞ Yönetim Kurulu Üyeleri ve basın mensupları katıldı. IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Şenol tarafından Çalışkan'a dizüstü bilgisayar hediye edilirken, şampiyonluk pastası kesildi.

IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Şenol, Sema Çalışkan'ın başarılarıyla gururlandıklarını belirterek, "Sema 3 kez Türkiye şampiyonu oldu. Hedefimiz, artık Dünya Şampiyonluğu. Ayrıca olimpiyatlarda da başarılı olacağına yürekten inanıyorum. Artık Sema, IYAŞ Spor'un sporcusu olacak. Şimdiye kadar verdiğimiz desteği kulüp bünyesinde vereceğiz. Ayrıca genç antrenörümüz Melihşah Sarıca da sporcumuzu çok iyi hazırladı. Sema'yı ve antrenörümüz Melihşah Sarıca'yı kutluyorum" dedi.

MURAT GEVREK: "HİÇBİR BAŞARI TESADÜF DEĞİLDİR"

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek ise, IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Şenol ve üyelerine spor ve sporcuya sahip çıkmasından dolayı sonsuz teşekkür ederek, "Boksta daha önce düzenli bir altyapı çalışması yoktu. Şimdi 1,5 yıldır boksta çalışmalar yapıyoruz. Altyapıya önem veriyoruz. Sema'nın Türkiye Şampiyonlukları bizleri mutlu ediyor. Melihşah Sarıca da oldukça azimli bir antrenör. Hiçbir başarı tesadüf değildir" diye konuştu.

MELİHŞAH SARICA: "ÇALIŞMANIN KARŞILIĞINI ALDIK"

Boks antrenörü Melihşah Sarıca da çalışmanın karşılığını aldıkları için mutlu olduklarını ifade ederek, "Başta IYAŞ Yönetim Kurulu'na ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum. 3. kez Türkiye Şampiyonu olduk. Şimdi önümüzde Gençlik Olimpiyatları ve Dünya Şampiyonaları var. İmkanlar bu şekilde devam ederse çok daha önemli başarılara imza atarız" şeklinde konuştu.

SEMA ÇALIŞKAN: "DÜNYA ŞAMPİYONASI'NDA DA İDDİALIYIM"

Türkiye Şampiyonu milli boksör Sema Çalışkan ise IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Şenol, yönetim kurulu ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek'e teşekkür ederek, "Bana güvenenleri utandırmadığım için mutluyum. Çok çalıştım ve altın madalyanın sahibi oldum. Artık önümde 2016 Rio Olimpiyatları var. Dünya Şampiyonası'nda da iddialıyım" dedi. - ISPARTA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Murat Gevrek İstanbul Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title