Haberler

Salvatore Ferragamo ve Edgardo Osorio İşbirliği

Güncelleme:

İtalyan lüks moda evi Salvatore Ferragamo, Hollywood'daki 100.yılını, genç ayakkabı tasarımcısı Edgardo Osorio işbirliğinde çıkardığı yeni kadın koleksiyonu ile kutluyor.

"Edgardo Osorio for Salvatore Ferragamo" olarak isimlendirilen bu koleksiyon, markanın girişimcileri destekleyen, yenilikçi çizgisini, Hollywood'a gelişinin yüzüncü yılını ve sinemanın Altın Çağ'ındaki yıldızlarla kurduğu köklü bağı vurgular nitelikte. Salvatore Ferragamo'nun 30'lar, 40'lar ve 50'lerdeki tasarımları, kendine has tarzını korunarak Edgardo Osorio tarafından yeniden yorumlanarak hayat buluyor. Ferragamo'nun Mae West, Joan Crawford ve Marilyn Monroe gibi sanatçılar için de özel olarak tasarladığı The Rainbow Wedge, The Polka Dot ve The Wing gibi klasikleri, koleksiyona ilham kaynağı oluyor ve kullanılan materyallerdeki zariflik, ışıltı ve renkler güncellenerek sezona damgasını vuruyor.

Avrupa eleganlığını, Amerikan modernliğini ve Latin zarafetini birleştirerek oluşturulan koleksiyonda, 11 stil ile 5 farklı çizgide tarz yaratılıyor. Fiyonklu, dantelli ve kanatlı modeller patent, nappa, cork, stones, süet ve tüy gibi materyallerin şaşırtıcı karışımlarından oluşuyor. Salvatore Ferragamo'nun Kreatif Direktörü Massimiliano Giornetti'ye göre; "Edgardo'nun Güney Amerika kültürü ve sofistike tasarım estetiği, Ferragamo'nun stilini özetliyor." Koleksiyon; yaramaz ve ironik, detaylarla öne çıkan, yaratıcı ve sıra dışılığın lüks ve konforla kombinlendiği yapısıyla, Salvatore Ferragamo'nun ruhunu mükemmel bir şekilde yansıtıyor.

"Edgardo Osorio for Salvatore Ferragamo", İtalyan moda evinin farklı tasarımcılarla daha önce yaptığı iş birlikleri içerisinde, çalışılan tasarımcının isminin kullanıldığı ilk koleksiyon! Kolombiya'da doğup, gençlik yıllarını Miami ve Londra'da geçiren Osorio, "Salvatore Ferragamo'nun yeni jenerasyon kadını için oluşturduğu bu sıra dışı tasarıların yansıtıcısı olmak, benim için bir onurdur. Salvatore Ferragamo'ya 19 yaşındayken ilk katıldığımdan beridir lüks ayakkabı sektörüne katılışımın üzerinden 10 yıl geçmiş olduğu için, bu koleksiyonu gerçekleştirmek çetin bir işti" diyor

"Edgardo Osorio for Salvatore Ferragamo" koleksiyonu, Salvatore Ferragamo'nun kurucusunun zanaatkarlık ve yaratıcılığı meydana çıkartmak adına İtalya'nın dünyaca kabul görmüş ustalarına yatırım yapmasıyla başlattığı, ve bugün, hem okuyan hem mezun olmuş el işçilerine Fondazione Ferragamo ile sponsporluk yaparak devam ettirdiği tarihi mentorluğunun yansıtılmasını üstleniyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Marilyn Monroe Joan Crawford Hollywood Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

2024-KPSS Lisans Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) ne zaman? Başvurular başladı mı? Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title