Haberler

Salonda açılan pankart Erdoğan'ın dikkatinden kaçmadı: Maşallah bu ne zeka, dört dörtlük

Güncelleme:

Denizli'deki etkinlikte açılan pankart, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dikkatinden kaçmadı. Gündeme ilişkin açıklamalar yaptığı sırada "Paradan 6 sıfır attık. Masadan da atacağız" pankartını gören Erdoğan, ifadeleri tekrarlayıp "Maşallah bu ne zeka bu. Dört dörtlük. Aynen öyle. Bizim atmamıza gerek yok zaten. Biz, 6 sıfırları atmaya alıştık. Onları da alıştırdık" yorumunda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen AK Parti Denizli Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuştu.

"GENÇLER SANDIKLARI PATLATACAK"

Konuşmasına, kendisini dinleyenleri selamlayarak başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, gençlerin 14 Mayıs'ta "sandıkları patlatacağını" söyledi.

AÇILAN PANKART DİKKATİNDEN KAÇMADI

Salonda açılan "Paradan 6 sıfır attık. Masadan da atacağız" pankartını okuyan Erdoğan, "Maşallah bu ne zeka... Dört dörtlük. Aynen öyle. Bizim atmamıza gerek yok zaten. Biz, 6 sıfırları atmaya alıştık. Onları da alıştırdık" ifadelerini kullandı.

SALONDAKİ DİĞER PANKARTLARI DA OKUDU

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Seni deli gibi sevmek gençlerin ruhunda var", "Bunlar, adaylık için yakında sandalye kapmaca da oynar" pankartlarını da okudu.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Denizli Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (16)

Umit Cetin:

Dünya lider Türkiye ye gelmiş geçmiş en büyük baskomutanımız davamızı satmayız biz

226
259
yanıtYanıtla
Orhan Demiral:

Ali Babacan atmadı mı o 6 sıfırı.!!

189
197
yanıtYanıtla
Synan Glc:

Yok Doğu Perinçek ile Cem Uzan attı:)

yanıt30
yanıt56
by nokta :

Sihaları ve Türklüğü atacağını duyduk ta senin dediğini duymadık (sihalara dokuncagız)

yanıt0
yanıt3
Ic Minnak:

Paradan 6 sıfır atmayı ekonomik gelişme olan gören bu milletin kaderi köle gibi yabancılara hizmet etmek.

244
138
yanıtYanıtla
x girilmez:

O zaman daha çok heykel yapar daha çok gelisiriz

yanıt0
yanıt2
x girilmez:

birazda heykel yaparız gelişiriz o zaman

yanıt3
yanıt7
Hamit Gündoğdu:

Paradan atılan 6 sıfırın şu anda gizli dahi olsa 2 adedi piyasada yerini aldı. En basiti tespit döviz ve altındaki yükseliş ve TL'nin değer kaybıdır. Kısaca masal devri 4 ay sonra bitecek. Biz bunu gerçek yeter diyenler ifade ediyoruz.

192
97
yanıtYanıtla
Mülayim sert:

Paradan 6 sıfır atılldıda ne oldu Türk parası gene değer kaybetti eridi gitti .Ekonomi böyle bozuk ve yüksek enflasyon olduğu müddetçe atılan 6 sıfır yakında geri gelir.

180
72
yanıtYanıtla
UĞUR KAYA:

Geçmişini bilmeyen geleceğini inşa edemez İki yıl öncesine kadar herkez har vurup harman savuruyor du herkez tatilini yapıp evini arabasını alıyordu Tabi zevki sefa içindeydiniz Şimdide bu gitsin deyip medet umduğunuz insanlara bakin iki cümleyi bir araya getiremeyen insanlar bunlar mı yönetecek bizi

96
151
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title