Haberler

Salman'ın Yoğun Mesaisi Sürüyor

AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman’a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman'a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

Ak Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, görevine başladığı ilk günden bu yana yoğun kabul programlarını sürdürüyor. Salman bu kapsamda, Milletvekili Zekeriya Birkan, İznik İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersek, İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Karacabey İlçe Başkanı Murat Erol, Mustafakemalpaşa İlçe Başkanı Saadettin Akkoyunlu, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Orhangazi İlçe Başkanı Mustafa Kaya, Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdülkadir Karlık, geçmiş dönem il başkanları Cemalettin Torun, Sedat Yalçın, geçmiş dönem milletvekilleri Mehmet Tunçak, Sedat Kızılcıklı ve teşkilat mensupları ile bir araya gelerek yeni dönem projelerini konuştu.

Ziyaretlerde konuşan Salman, il teşkilatında sorumluluğu omuzlayıp, partilerini ve ülkemizi büyük hedeflere taşıyacak olan yolda Bursa'da üzerine düşeni yapacak olan kadrolar kurulurken, AK Parti'nin istişare kültüründen faydalandıklarını belirtti. Her kademeden teşkilat mensupları ile bir araya gelerek fikirlerini aldıklarını söyleyen Salman, "Çok değerli arkadaşlarımız, yönetimimizde yer almak için başvurularını sunuyorlar. Yoğun bir teveccüh var. Bu da teşkilatlarımızın gücünü ve birlikteliğini göstermesi açısından sevindirici. İnşallah hep birlikte en doğru kararları alarak, ülkemizi 2023, 2053, 2071 gibi büyük ve uzun vadeli hedeflere taşıyacak yolda partimize ve ülkemize destek adına elinden gelen her şeyi yapacak kadroları kuracağız" dedi.

Salman yarın başlayacak olan Kurban Bayramı'na da değinerek, Kurban Bayramı'nın Bursamıza, ülkemizde ve tüm İslam Alemi'ne hayırlar getirmesini diledi. Salman, 02.09.2017 Cumartesi (Bayramın 2. Günü) Saat: 14.00'te Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik E. Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, milletvekilleri, belediye başkanları, her kademeden teşkilat mensuplarının katılımları ile gerçekleşecek olan il başkanlığı bayramlaşma programına tüm Bursa halkını davet etti. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Zekeriya Birkan Ayhan Salman Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title