Haberler

Salihlili Kadınlar Manisa'yı Gezdi

Güncelleme:

Manisa Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi'nin "Haydi Kadınlar Manisa'ya" projesinin bu haftaki konuğu Salihlili kadınlar oldu.

Manisa Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi'nin "Haydi Kadınlar Manisa'ya" projesinin bu haftaki konuğu Salihlili kadınlar oldu.

Salihlili kadın gurubu, Manisa Belediyesi'nin kendileri için tahsis ettiği 4 otobüsle sabah saatlerinde kente geldi. Konuklar, Manisa Belediye Başkan Vekili Nursel Ustamehmetoğlu, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Sevil Şekercioğlu ve gönüllü rehber Canan Çağlayan Akyüz eşliğinde ilk olarak Atatürk Gençlik Merkezi ile Çanakkale Şehitleri Anıtı ve Atatürk Sergi Salonu'nu ziyaret etti. Manisa Belediyesi'nin kente kazandırdığı önemli projeleri yakından tanıma fırsatı bulan bayanlar, Çanakkale Şehitleri Anıtı ve Atatürk Sergi Salonu'nu beğeniyle inceledi. Mevlevihane'yi de gezme fırsatı bulan bayanlar, Manisa Belediyesi Bahri Sarıtepe Gençlik Merkezi'nde verilen öğle yemeğinde ağırlandı. Gezinin öğleden sonraki bölümünde sırasıyla Sultan Camii, Saruhan Bey Türbesi, Muradiye Camii, Niobe ziyaret edildi. Laleli Mahallesi'nde bulunan Saklı Bahçe Aile Çay Bahçesi'nde çay molası veren bayanların gezileri, Magnesia Alışveriş Merkezi ile sona erdi. Geziler esnasında Manisa'yı yaşanılabilir bir şehir haline getirdiği için Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür eden Salihli'li bayanlar, kendilerine eşlik eden Belediye Başkan Vekili Nursel Ustamehmetoğlu'ndan da övgüyle söz etti. Kent Konseyi tarafından güzel bir şekilde ağırlandıklarını ifade eden bayanlar, Haydi Kadınlar Manisa'ya Projesi'nde emeği geçenleri de kutladı. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Sevil Şekercioğlu Çanakkale Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

26 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? DİKKAT: Meteoroloji sarı uyarı nedir? #128993 Çöl tozunun sağlığa zararı var mı? 26 NİSAN TV YAYIN AKIŞI #128250 Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Gelinim Mutfakta CANLI İZLE #128112 26 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 26 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
title