Haberler

Salihli Belediye Meclisi 11 Maddeyi Görüştü

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda Başkanlığı’nda toplanan Salihli Belediye meclisi 11 gündem maddesini görüşerek karara bağladı.

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda Başkanlığı'nda toplanan Salihli Belediye meclisi 11 gündem maddesini görüşerek karara bağladı.

Ağustos ayında tatil yapan Salihli Belediye Meclisi eylül ayı toplantısını meclis salonunda gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Zeki Kayda Başkanlığı'nda gerçekleştirilen toplantıda meclis, 11 gündem maddesini görüşerek karara bağladı.Toplantı öncesi başta Belediye Başkanı Zeki Kayda olmak üzere MHP Grup Sözcüsü Nuri Kaya, CHP Grup Sözcüsü Mesut Ceylan ve AK Parti Grup Sözcüsü Ferayi Aslan, 15 Temmuz darbe girişimini lanetledi.

Yoklama ve geçmiş meclis kararlarının dağıtılması ile başlayan eylül ayı toplantısında İlçe Sağlık Mahallesi 2719 ada 1,2,3 ve 4 nolu parselleri kapsayan alanda yapı nizam değişikliği konulu imar plan tadilatı görüşülmesi talebi, Adala Mahallesi 618 ve 619 nolu mülkiyeti maliye hazinesine ait taşınmazların bulunduğu alanın onaylı imar planındaki kullanım amacının resmi kurum alanından belediye hizmet alanına dönüştürülmesi için hazırlanan imar planı değişikliği talebi ve Mersinli Mahallesi 1/5000 ölçekli nazım imar planı ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği görüşülmesi talebi oy birliği ile imar komisyonuna havale edildi.

Zafer Mahallesi 752 Sokak üzerinde Ziraat Odası binasının arka tarafında 3017 ada içerisinde 4 parselin doğusu, 5 parselin kuzeyinde 702 Sokak ve 637 sokağın kesiştiği noktadaki otopark alanı olarak görülen alanın, Salihli Ziraat Odası Başkanlığı'na tahsisinin görüşülmesi komisyon raporuna havale edilirken, Sarıpınar Mahallesinde planlanan 1/1000 ölçekli, Belediye Hizmet Alanı imar planı değişikliğinin görüşülmesi talebi Büyükşehir İmar Komisyonuna havale edildi. Kurtuluş Mahallesi 213 sokak ile 240 sokağın kesiştiği noktada bulunan otopark alanı içerisinde, trafo yeri belirlenmesi ile ilgili imar planı değişikliği talebi imar komisyonuna, Türkiye Muharip Gaziler Derneği ve Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit, Dul ve Yetimleri Derneklerinin; belediyeye ait bir yerde dernek Şube Bürosu olarak kullanılmak üzere yer tahsis talepleri Hukuk ve Tarifeler ile Bütçe Komisyonuna havale edildi.

Toplantıda ayrıca Atatürk Mahallesi 3222 ada 15 parselde bulunan belediye hissesinin İlçe Sağlık Müdürlüğüne tahsis talebi ise Hukuk ve Tarifeler Komisyonu ile İmar Komisyonuna havale edildi.

AK Parti Grubunun Demokrasi Meydanının isminin Milli İrade ve Demokrasi Meydanı olarak isim değişikliği yapılması talebi de Hukuk ve Tarifeler Komisyonuna havale edildi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zeki Kayda Nuri Kaya AK Parti Salihli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 25 Nisan günün maçları nereden izlenir?
title