Haberler

Salça rezaletinden sonra şimdi de turşuluk biberleri çıplak ayağıyla ezen biri çıktı

Güncelleme:

TikTok'ta takipçi artırmak için iğrenç işler yapılıyor. Geçtiğimiz günlerde Balıkesir'de salça üretimi yapan fabrikada salçalık domatesleri ayaklarıyla ezen bir kişinin videosunun infial yaratmasının ardından şimdi de turşuluk biberleri çıplak ayaklarıyla ezen bir kişinin videosu paylaşıldı.

Geçtiğimiz günlerde bir tesiste çalışanların ayaklarıyla salçalık domatesleri ezdiği görüntülerin yayılmasının ardından şimdi de biber turşularının bulunduğu varile ayaklarını sokan bir gencin görüntüsü sosyal medyada yayılmaya başladı. TikTok'ta takipçilerini artırmak için bir çok yöntem denense de karşımıza iğrenç görüntüler de çıkıyor.

VATANDAŞLAR TEPKİLİ

TikTok'ta @ismaer12 kullanıcı adıyla paylaşımlar yapan kişi, turşu biberin içinde ayağı ile gezinirken çektiği görüntüleri de yükledi.Görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından vatandaşlar, gencin ve tesisin tespit edilerek işlem başlatılmasını istedi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Haberler

500

Yorumlar (118)

muhalif:

bu hükümet gitmeden bu ülke gün yüzü görmeyecektir

8
23
yanıtYanıtla
güneş:

bunu hükümetmi yap diyor

yanıt3
yanıt3
BERK:

sen ve benzerleri artık hastalık derecesine geldiniz. . . Size tavsiyem bir uzmandan yardım almanız. . . Çünkü yemiyor, içmiyor tek düşünceniz Hükümet olmuş. . Her işi hükümetten biliyorsunuz. . .

yanıt3
yanıt4
güneş:

asıl sen git uzmana size göre bu koronavirüs de hükümet yaptı

yanıt1
yanıt1
Faruk:

Malesef cağdaş yeni dinsiz imansız töresiz gençlik

19
5
yanıtYanıtla
Siyahmet:

Çok merak ediyorum bunun dinle imanla töreyle ne alakası ve çağdaşlıkla da ne alakası var? Sadece laf olsun torba dolsun diye yorum yapmamak gerekli diye düşünüyorum

yanıt2
yanıt2
Agrili bodrum ortakent:

Mileti gencleri bu Hale getiren bastakilerdir

8
13
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Ne alaka

yanıt2
yanıt0
Deli hüso:

Özgürlük özgürlük diyordunuz hep alın size özgürlük.

yanıt3
yanıt0
ali kervankıran:

herseyin sorumlusu bastakılermi. anasının babasının hiçmi suçu yok pes vallahi

yanıt3
yanıt0
Tüm 118 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title