Haberler

Sakem'in Halkla Buluşma Günlerine Büyük İlgi

Safranbolu Belediyesi'ne bağlı bulunan SAKEM'in geleneksel hale getirdiği "Halkla Buluşma Günleri" adlı sergisi Misak-ı Milli Meydanında yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Safranbolu Belediyesi'ne bağlı bulunan SAKEM'in geleneksel hale getirdiği "Halkla Buluşma Günleri" adlı sergisi Misak-ı Milli Meydanında yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Safranbolu Kaymakamı Gökhan Azcan, Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, İlçe Emniyet Müdürü Erol Beşe, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aslan Derin, İlçe Müftüsü İlyas Yılmaztür, çok sayıda basın mensubu ve vatandaşların katıldığı serginin açılışını Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy yaptı. Aksoy, "SAKEM, Safranbolu'nun geleneksel kültürünü geleceğe taşımak, Safranbolu insanını kişisel gelişim, mesleki gelişim, yeni nitelik kazandırma, kadınlarımızın daha sağlıklı olabilmeleri ile ilgili olarak kadın sağlığına önem verme, eğitim gibi pek çok alanda yaygın eğitim faaliyetleri sürdürmektedir. Kısaca SAKEM Safranbolu'yu geleceğe taşımaya yönelik çalışmalar gerçekleştiriyor. Bütün bu çalışmaları yılın belli bölümlerinde Safranbolu'nun çeşitli yerlerinde yaptıkları çeşitli etkinliklerle Safranbolulularla buluşturmaya gayret gösteriyoruz. Bütün bu çalışmalar sizlerin destekleri ile de daha güzel, daha iyi olacaktır. Sergimizde emeği olan tüm hoca ve öğrencilerimize teşekkür ediyor hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Başkan Aksoy'un ardından kısa bir konuşma yapan Safranbolu Kaymakamı Gökhan Azcan ise, SAKEM'in çalışmalarını yakından ve hayranlıkla takip etiğini, SAKEM'in geleceğe çok güzel eserler bırakacağına inandığını söyledi. Kaymakam Azcan, "Böyle güzel ve önemli hizmeti Safranbolu'ya kazandırdığı için Başta Belediye Başkanımız olmak üzere tüm SAKEM çalışanlarına teşekkür ediyor, serginin hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Misak-ı Milli Meydanında vatandaşların beğenisine sunulacak olan SAKEM çalışmaları 3 gün boyunca açık olacak. - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Necdet Aksoy Gökhan Azcan Safranbolu Erol Beşe Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title