Haberler

SAKARYA Sapanca'da yola devrilen ağaç, ulaşıma kapattı

Sapanca'da yola devrilen ağaç, ulaşıma kapattıSAKARYA'nın Sapanca ilçesinde Sapanca-Adapazarı Karayoluna bir ağacın devrilmesi sonucu yol ulaşıma kapandı.

Sapanca'da yola devrilen ağaç, ulaşıma kapattı

SAKARYA'nın Sapanca ilçesinde Sapanca- Adapazarı Karayoluna bir ağacın devrilmesi sonucu yol ulaşıma kapandı.

Sapanca Adapazarı yolu arasında Kemalettin Sami Paşa Caddesi üzerinde akşam saatlerinde bir ağaç yola devrildi. Yol ulaşıma kapanırken, mezarlık istinat duvarı da yıkılarak zarar gördü. Devrilen ağacın kaldırılması için Sapanca Belediyesi ekipleri çalışma başlattı. Sapanca Belediye başkanı Özcan Özen'de olay yerine gelerek çalışmaları yerinde takip etti.

Başkan Özcan Özen yaptığı açıklamada, Olayın mutlu olduğumuz tek yanı can kaybı yaşanmaması. Belediye olarak olaya hızlı bir şekilde müdahale ettik. Yolun ulaşıma açılması için çalışmalarımız aralıksız devam ediyor dedi.

Çalışmalar sırasında trafik ekipleri yolu araç geçişine kapatarak sürücüleri alternatif güzergahlara yönlendirdi. Sapanca İtfaiye Amirliği'ne bağlı ekipler ise devrilme tehlikesi olan ağaçlarda budama çalışması yaptı.

BÖLGEYE 3 SAAT BOYUNCA ELEKTRİK VERİLEMEDİ

Yıkılan ağacın elektrik hatlarına zarar vermesi sebebiyle bölgeye 3 saat boyunca elektrik verilemedi. SEDAŞ teknisyenleri kopan elektrik telleri ve elektrik direklerinde zarar gören yerleri tamiri ve bakımını yaparak arızaya müdahale etti. Devrilen ağaç yoldan kaldırıldı ve kopan elektrik telleri ile direklerdeki zarar gören parçaların değiştirildi. Yolun belediye ekiplerince temizlenmesinin ardından ulşaım normale döndü

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sapanca Belediyesi Özcan Özen Adapazarı Sapanca Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title