Haberler

Sakarya'dan Kısa Kısa

Arifiye ilçesinde 2016-2017 yılı ikinci TEOG sınavında 120 sorunun tamamını doğru cevaplayan Üzeyir Garih Ortaokulu ve Osman Öztürk İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri ödüllendirildi.

Arifiye ilçesinde 2016-2017 yılı ikinci TEOG sınavında 120 sorunun tamamını doğru cevaplayan Üzeyir Garih Ortaokulu ve Osman Öztürk İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri ödüllendirildi.

Arifiye Bekir Sıtkı Durgun İlkokulu Konferans Salonu'nda düzenlenen ödül töreninde TEOG'da tüm soruları cevaplayan Üzeyir Garih Ortaokulu ve Osman Öztürk İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri Simge Filiz, Ebrar Aydemir, Nuriye Demir, Zeynep Turan, Zehra Kotan, Feyza Nur Demir, Sıla Zengin ve Zeynep Acar'a altın ve kitap hediye edildi.

Programa, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, Arifiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Gülaç, Arifiye İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Atalay Gürbüz, okul müdürleri, okul aile birliği başkanları ve veliler katıldı.

Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, programda yaptığı konuşmada, ilçenin eğitimdeki başarısından memnun olduklarını belirterek, TEOG'ta tüm soruları doğru cevaplayan öğrencileri, onlara katkı sağlayan öğretmenlerini, ailelerini, okul idarecilerini ve ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü teşkilatını tebrik etti.

Başkan Genç'e başarılı sporcudan ziyaret

Kahramanmaraş'ta 28-30 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilen Liselerarası Karate Türkiye Şampiyonası'nda +54 kilogramda birinci olan Muhammet Emin Gültekin ile Söğütlü Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Bülent Yeke, Karate Federasyonu Milli Takımlar Menajeri ve Karate Antrenörü Hikmet Şaha Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç'i makamında ziyaret etti.

Sporcuyu başarısından dolayı kutlayan Genç, Gültekin'e hediyesini takdim etti.

Genç, burada yaptığı konuşmada, Gültekin'in Türkiye birincisi olmasından dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Ayrıca 03-06 Ağustos 2017 tarihlerinde Gaziantep'te gerçekleştirilecek Türkiye Ümit Genç ve 21 yaş altı Türkiye şampiyonasında Gültekin'e başarılar dileyen Genç, "Söğütlü Belediyesi olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olacağımızı belirtmek isterim. Aynı zamanda Söğütlü Çok Programlı Anadolu Lisesi'nde okuyan Muhammet'ten desteklerini esirgemeyen okul müdürümüz Bülent Yeke hocamıza da çok teşekkür ederiz. Antrenör Hikmet Saha ise bu başarının yine en büyük sahiplerindedir. Sıkı ve disiplinli bir çalışma sonrası ilçemize gelen bu birincilikte emeği olan herkesi tebrik ediyorum." diye konuştu.

Hendek Belediyesi personeli iftarda buluştu

Hendek Belediye personeli Hendek Uludere Park Tesisleri'nde düzenlenen iftarda bir araya geldi.

İftara, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, başkan yardımcıları, daire müdürleri, belediye personeli ve aileleri katıldı.

Masaları tek tek gezerek personel ile selamlaşan Püsküllü, Ramazan ayının birlik, beraberlik, kaynaşma ve paylaşma ayı olduğunu belirtti.

Çalıştığı kişileri bir arada görmenin mutluluğunu ve huzurunu yaşadıklarını ifade eden Püsküllü, "Hendek Belediyesi ailesini oluşturan her bir personelimize, ilçemize yapılan hizmetlerin tamamında gösterdikleri emek ve özveriden dolayı teşekkür ediyorum. Hendek Belediyesi kurulduğu günden bugüne sizin emeklerinizle geldi. Hendek Belediyesi olarak çok büyük bir aileyiz. Böyle güzel bir akşamda bizleri onurlandırdığınız için hepinize çok teşekkür ediyor, Ramazan ayınızın ve içinde saklı olan Kadir Geceniz'in mübarek olmasını diliyorum. İnşallah bayrama da hep birlikte sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir şekilde ulaşmak nasip olur." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Hüseyin Genç Osman Öztürk Türkiye Arifiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title